Stajda insanlarla konuşamıyorum

742795

Hectopat
3 gündür buradayım, haftada 3 gün olacak şekilde okulun son gününe kadar burada olacağım. 3. günüm ve hâlâ sosyalleşemiyorum. Adamlar minimum 35 yaşında. Kendimi bildim bileli yaşıtım olmayan biriyle sosyalleşemedim. Kendi aralarında konuştuklarında dinliyorum ama sohbetleri hiç sarmıyor: Yok Filistin, yok kışlık biber vesaire... Zerre ilgimi çekmiyor.

Pek iş de yok, sıkıntıdan ölüyorum, dakikaları sayıyorum. Bir de gıcık biri var, ilk günden gıcık tuttum. Aşırı dinci biri. Dün çıkma saati geldi, "çıkıyorum." dedim, bana "ne konuşuyorsun, ne sohbet ediyorsun, ne başka bir şey?" diye çıkıştı. Vallahi işkence gibi geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal bir şey. Adamların muhabbeti Z kuşağının ilgisini çekmiyor. İlla sosyalleşeceksin diye bir şey yok. 9 ay dayan baktın bu adam sana kötü davranıyor staj yeri ara, bulunca bu staj yerinden ayrıl ve oraya git.

Kardeş ilk günlerde biz de öyleydik. Bizim ordaki usta da sürekli dinden bahsederdi felan ama adam hiç namaz kılmazdı. Biz o yaştaki adamlarla anca cinsel konulardan konuşuyorduk. Başka adamlarla sohbet konusu yok. Çünkü arada 2 3 nesil var bu normal bir durun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı