Stajda ödenen fazla para

Anlasmanda tam olarak ne kadar maas alacaginiz yaziyor muydu? Yaziyorsa bu durum sizi baglar, yazmiyorsa zaten yapabileceginiz bir şey yok. Imza attigin evraklara iyice bak. Eger tam bir miktar belirliyse, fazla parayi geri ode.

10bin brüt olrak işe giriş bildirgesinde yazıyordu ancak beni uyarmaları gerekmez miydi ben fazladan parayı devlet ödüyor sanıyordum.

Hocam konudan alakasız ama hangi sistem çok merak ettim

Laptop aldım ya o kadar üst düzey bir şey değil 3050 Ti bir laptop.

Kendi hataları.

10bin brüt olrak işe giriş bildirgesinde yazıyordu ancak beni uyarmaları gerekmez miydi ben fazladan parayı devlet ödüyor sanıyordum.

Laptop aldım ya o kadar üst düzey bir şey değil 3050 Ti bir laptop.
Güle güle kullan sıkma canını kardo

Onlarin uyarmasi, senin de odenilen fazla parayi bildirmen gerekiyordu. Bu durumun hukuki surecini bilmiyorum, durum uzarsa bir arabulucu bulur en kotu ihtimalle iki ay taksitle fazla parayi odersiniz. Bilene danismak gerekli bu konuda.

Kendi hataları.
Biri sana bankadan yanlislikla para attiginda da bu kisinin kendi hatasi oluyor ancak gidip parayi geri odemek zorundasin.

Devlet adına vergi gibi bir şey ödemiyor işveren. Hatta bunu kullanıp, stajyerin parasına bile yatan var.

Hocam biraz sıkıntılı gibi sizin iş

Şu an elimde 700TL kaldı hatta falzadan 2 hafta çalışmıştım beni aradığında o paranın hesabıma yatırılmayacağını söylediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…