Stajda ödenen fazla para

Anlasmanda tam olarak ne kadar maas alacaginiz yaziyor muydu? Yaziyorsa bu durum sizi baglar, yazmiyorsa zaten yapabileceginiz bir şey yok. Imza attigin evraklara iyice bak. Eger tam bir miktar belirliyse, fazla parayi geri ode.

10bin brüt olrak işe giriş bildirgesinde yazıyordu ancak beni uyarmaları gerekmez miydi ben fazladan parayı devlet ödüyor sanıyordum.

Hocam konudan alakasız ama hangi sistem çok merak ettim :D

Laptop aldım ya o kadar üst düzey bir şey değil 3050 Ti bir laptop.

Merhaba hocalarim. Ben lise stajimi bitirdim asgeri ucuretle calisiyordum ve sasirdim normalde hocalarimin asgeri ucuretin 3 de 1'ini alirsiniz demisti ve bana 13K civari para yatti. Stajim yazin bitti şu an lisede son sinifi okumaya devam ediyorum. Bugün isletme yetkilisi beni aradi ve bana bodromun yanlış yaplidiğını ve fazla maas verildigini soyledi. Fazla odenen parayi geri talep ediyorlar ancak kendime PC aldim para yok. Şu an ise giriste 10k brüt maasa anlasmistim. Ne yapmam lazim?
Kendi hataları.

Onlarin uyarmasi, senin de odenilen fazla parayi bildirmen gerekiyordu. Bu durumun hukuki surecini bilmiyorum, durum uzarsa bir arabulucu bulur en kotu ihtimalle iki ay taksitle fazla parayi odersiniz. Bilene danismak gerekli bu konuda.

Kendi hataları.
Biri sana bankadan yanlislikla para attiginda da bu kisinin kendi hatasi oluyor ancak gidip parayi geri odemek zorundasin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı