Dediğim gibi aklınız başınıza yeni mi geldi deyin. Yapabileceğiniz bir şey yok. Maaş en başından düzgün konuşulmadığı zaman, resmiyet olmadığı zaman böyle hatalar olabiliyor.Hatta 2 aydan da fazla oldu.
Ne demek yazılmadı? Sözleşme bu, yazmak zorundalar.Yazilmadi yanlış olsa o ay icinde soylerler diye harcamamistim sonraki ay harcadim 2 ay sonra soylediler.
Dediğim gibi aklınız başınıza yeni mi geldi deyin. Yapabileceğiniz bir şey yok. Maaş en başından düzgün konuşulmadığı zaman, resmiyet olmadığı zaman böyle hatalar olabiliyor.
Şu an ise giriste 10k brüt maasa anlasmistim.
Çünkü bazı işverenler giderleri yüksek göstererek vergiden kaçınma falan yapabiliyor.Ayrıca işverenin verdiği parayı geri istemesi de yasal değil.
1 ay i geçti.
Arkadaş gerçekten bir yanlışlık olduğunu anlasa muhasebeye durumu bildirirdi diye düşünüyorum. Laf arası geçen bir laftı büyük ihtimalle. Oturup maaşı tam manasıyla anlaştıklarını düşünmüyorum.Zaten anlaşmışlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.