Stajda ücret almamak normal mi?

WizardTR

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Biz yazın Staj'a gidiyoruz yaz stajı ancak hocalar bize staj ücreti almayacaksınız dedi. Teknik Anadolu olduğumuzdan bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Herkes alırken biz neden almayacağız? Havacılık sektörü

Ben Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyorum bizde yaz stajı yaptık. Bize stajyer maaşı verildi. Bide şeyi sorucağım sen firma seçtin mi yoksa okul mu belirlerdi hangi firma.

Ben Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyorum bizde yaz stajı yaptık. Bize stajyer maaşı verildi. Bide şeyi sorucağım sen firma seçtin mi yoksa okul mu belirlerdi hangi firma.
Okul ayarlanacak dedi.İsteyen bireysel müracaatda edebilir dediler.

Eğer stajını okulda yapacaksan para almıyorsun diye biliyorum yani bana vermediler. Eğer dışarda staj yapma imkanın varsa dışarda yap.

Eğer stajını okulda yapacaksan para almıyorsun diye biliyorum yani bana vermediler. Eğer dışarda staj yapma imkanın varsa dışarda yap.
Yok dışarıda yapıcas zaten.Okuldaki hocalar ayarlancak yerleriniz dedi.

Okul ayarlanacak dedi.İsteyen bireysel müracaatda edebilir dediler.
Ben yarın bi hocama sorup öğrenirim. Bende şey olarak biliyorum eğer devlet kurumunda veya devletle alakalı bir şirkette çalışırsan para verilmiyor diye biliyorum.

İşletmenin insafına kalmış para verip vermemek. Genelde vermeyip köle gibi çalıştırıyorlar. Hatta yol yemeği de siz ödüyorsunuz. Rezalet bir sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…