Ben Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyorum bizde yaz stajı yaptık. Bize stajyer maaşı verildi. Bide şeyi sorucağım sen firma seçtin mi yoksa okul mu belirlerdi hangi firma.Merhaba arkadaşlar. Biz yazın Staj'a gidiyoruz yaz stajı ancak hocalar bize staj ücreti almayacaksınız dedi. Teknik Anadolu olduğumuzdan bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Herkes alırken biz neden almayacağız? Havacılık sektörü
Okul ayarlanacak dedi.İsteyen bireysel müracaatda edebilir dediler.Ben Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyorum bizde yaz stajı yaptık. Bize stajyer maaşı verildi. Bide şeyi sorucağım sen firma seçtin mi yoksa okul mu belirlerdi hangi firma.
Yok dışarıda yapıcas zaten.Okuldaki hocalar ayarlancak yerleriniz dedi.Eğer stajını okulda yapacaksan para almıyorsun diye biliyorum yani bana vermediler. Eğer dışarda staj yapma imkanın varsa dışarda yap.
O zaman para alman gerekiyor.Yok dışarıda yapıcas zaten.
Ben yarın bi hocama sorup öğrenirim. Bende şey olarak biliyorum eğer devlet kurumunda veya devletle alakalı bir şirkette çalışırsan para verilmiyor diye biliyorum.Okul ayarlanacak dedi.İsteyen bireysel müracaatda edebilir dediler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.