Stajdaki ustanın düşük not vermesi

Arkadaşlar makine fabrikasında sözde elektrikçi olarak staj yapıyorum, çok zorlanıyorum diye (8 tane usta var) ustalar artık yanlarında götürmüyor, onlarda anladı zaten zorlandığımı, ya da bir yerlerimi acıtıyorum, atölyede tek bırakıyorlar arada o benden sorumlu usta 5 10dk bir sürekli gel git yapıyor ve beni Full otururken veya boş boş dolaşırken görüyor ve bu da puanıma yansıcağını söyledi, puan almayı bile hak etmiyorsun ne puanından bahsediyorsun dedi, defteri bile doldurmayacaktım en sonunda uydurdum 10 tane temrin yarın puan verecek, düşük not verecek diye korkuyorum ne yapabilirim ustalarda sevmiyor beni sürekli dalga, alay zaten çalışmıyor falan diyorlar hep sorumluya. Hani ne yapabilirim bir kurtulamadım bıktım fabrikasındanda okulundan da.

Hak etmişsin kaç yaşına gelmişsin dayılara ayak uyduramadın mı?

Yaşım 17, 30 40 yaşındaki adamlar yaşının adamı değilse bu benim suçum değil 15 16 yaşında gibiler.

Okul ne alaka anlamadım.

Stajdan atılanları kendi okulunda bedavaya öğretmenlere veya müdür yardımcıları sana iş veriyor yani buradan kovuldun kovuldun tek şansın başka işletmeye atmıyor. Okula veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı