Stajyer devamsızlığının not alındığı yer neresi?

ConnorRK800

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 12. sınıf elektrik elektronik bölümü okuyorum ve staj görüyorum gitmediğim günlerin kaydı e-Okul üzerinden mi kayıt altına alınıyor yoksa farklı bir yerden mi öğrenebiliriz? Şu an e-Okul'a baktığımda staja gitmediğim günlerde herhangi bir devamsızlık yazılmadığını görüyorum. Eksik günlerimi öğrenmek istiyorum, okulumuzdaki staj ile ilgilenen hocamız işi bırakmak zorunda kaldı şu an bilgi alabileceğim birisi yok. Eğer biri bilgi verebilirse sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Staj defterinde olması lazım. Evde olsaydım kardeşimin staj defterinden fotoğraf alır atardım ama işteyim. En arka sayfalarda oluyor.

Merhaba 12. sınıf elektrik elektronik bölümü okuyorum ve staj görüyorum gitmediğim günlerin kaydı e-Okul üzerinden mi kayıt altına alınıyor yoksa farklı bir yerden mi öğrenebiliriz? Şu an e-Okul'a baktığımda staja gitmediğim günlerde herhangi bir devamsızlık yazılmadığını görüyorum. Eksik günlerimi öğrenmek istiyorum, okulumuzdaki staj ile ilgilenen hocamız işi bırakmak zorunda kaldı şu an bilgi alabileceğim birisi yok. Eğer biri bilgi verebilirse sevinirim. Teşekkürler.
Normalde gitmediğin günleri koordinatör hocana söylemen gerekiyor

Staj defterinde olması lazım. Evde olsaydım kardeşimin staj defterinden fotoğraf alır atardım ama işteyim. En arka sayfalarda oluyor.

Benim staj defterimde gelmediğim günlerin bir listesi yok bunu benim yerime okulun takip etmesi gerekmiyor mu, yoksa önüne gelen 1 gün bile gitmeden stajı bitirsin deftere geldim geldim yazarak haksız mıyım, yinede akşam kardeşinizin defterinin fotoğrafını atabilirsiniz çok sevinirim.

Normalde gitmediğin günleri koordinatör hocana söylemen gerekiyor.

Konuda da dediğim gibi kendisi işi bıraktı yerine biri geldi mi bilgim yok okulumuzda şu an staj ile ilgilenen birisi bulunmuyor ve son 4-5 aydır ne benim ne de diğer sınıf arkadaşlarımın staj kontrolüne gelen biride yok kime danışacağımı hiç bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı