Haykiran12
Hectopat
- Katılım
- 19 Aralık 2019
- Mesajlar
- 103
Ark aldım ama oyuna girerken arayüzde donma oluyor, hiçbir yere tiklayamiyorum. Ekran kartı driver hepsi güncel.
Son düzenleyen: Moderatör:
8 GB ram rx570 ryzen 3 1200Sisteminizi yazar mısınız? Sisteminizi bilmeden yardımcı olmak zor maalesef. Zaten ARK optimizasyonu çok kötü bir oyun.
8 GB ram rx570 ryzen 3 1200
O ayarlarda bile oynamaya razıyım cidden çok sevdiğim bir oyun sadece donma sorunu var arayüzde donuyorOyunu yeni aldıysanız eğer iade etmenizi öneririm. Başka bir oyun almanızı tavsiye ediyorum. Çünkü şimdi sizin sorununuzu çözsek bile düşük ayarlarda 40-50 FPS oynarsınız diye tahmin ediyorum. Çünkü gerçekten optimizasyonu aşırı kötü olan bir oyundur kendileri. Akıcı bir şekilde oynayamazsınız.
ARK oynamayan bilmez bunu. Dediğin donma ilk açtığında her bilgisayarda olur. Geforce Now'da bile olur. Eğer HDD'ye kurduysan çok beklersin. İkinci, üçüncü girmeden sonra oyna dedikten sonra daha az beklersin.Ark aldım ama oyuna girerken arayüzde donma oluyor, hiçbir yere tiklayamiyorum. Ekran kartı driver hepsi güncel.
Ark oynamayan bilmez bunu. Dediğin donma ilk açtığında her bilgisayarda olur. GeForce NOW'da bile olur. Eğer HDD'ye kurduysan çok beklersin. İkinci, üçüncü girmeden sonra oyna dedikten sonra daha az beklersin.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.