Stalker 2, 25 Dolar'a alınır mı?

• Konuyu başlatan korro
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 112

korro

Hectopat
Daha fazla  
Pek FPS oynayan biri değilim ama bakıyorum da sürekli yama geliyor oyuna ve bir türlü başlayamadım. Başka yerlerden edindiğim versiyonlarına. Acaba hazır 25 küsur dolara inmişken alayım mı? Steam'den ne diyorsunuz değer mi?

Gameplaylerine bakın ilginizi çekiyorsa alin. Keyifle oynadığım oyundur kendisi.

Ben Game Pass'ten oynamıştım PC'de, Metro'ları da oynadım. Çok güzel olsa da 1000 TL vermezdim açıkçası, daha çok böyle 600-700'lük bir oyun. Biraz daha bekleyebilirsiniz. Fakat sunduğu atmosfer, anomaliler falan bir başka. Silah oynanışı da kaliteliydi. Karakterleri de akılda kalıcı, çoğunu hatırlıyorum mesela. Yaratıkları da çok beğenmiştim, güzel tasarlamışlar. Yaratıklar öyle sıradan değil, hepsinin ayrı bir özelliği var. Görsel açıdan da çok güzel görünüyor oyun, grafikleri gayet güzel. Post apokaliptik şeyleri çok seviyorsanız şimdiden alın oynayın. Böyle bu atmosferi düzgün sunan bir Metro bir de Stalker var zaten.

PC Game Pass'te var. 2 ayda bitirip silerim derseniz Game Pass alın o paraya. Yanında bir sürü oyun oynarsınız.
Game Pass'te yok, hayır. Kaldırıldı.

PC Game Pass'te var. 2 ayda bitirip silerim derseniz Game Pass alın o paraya. Yanında bir sürü oyun oynarsınız.
GP'den kalktı diye biliyorum.

Ben Game Pass'ten oynamıştım PC'de, Metro'ları da oynadım. Çok güzel olsa da 1000 TL vermezdim açıkçası, daha çok böyle 600-700'lük bir oyun. Biraz daha bekleyebilirsiniz. Fakat sunduğu atmosfer, anomaliler falan bir başka. Silah oynanışı da kaliteliydi. Karakterleri de akılda kalıcı, çoğunu hatırlıyorum mesela. Yaratıkları da çok beğenmiştim, güzel tasarlamışlar. Yaratıklar öyle sıradan değil, hepsinin ayrı bir özelliği var. Görsel açıdan da çok güzel görünüyor oyun, grafikleri gayet güzel. Post apokaliptik şeyleri çok seviyorsanız şimdiden alın oynayın. Böyle bu atmosferi düzgün sunan bir Metro bir de Stalker var zaten.
Game Pass'te yok, hayır. Kaldırıldı.
Ya gerilimi aşırı geldi azıcık baktım da, zaten anksiyete var bende pek iyi gelmez sanırım.
Acaba PVE DLCsiyle beraber Escape From Tarkov mu alsam ona ne dersiniz?

Son düzenleme:
GP'den kalktı diye biliyorum.

Ya gerilimi aşırı geldi azıcık baktım da, zaten anksiyete var bende pek iyi gelmez sanırım.
Acaba PVE DLCsiyle beraber Escape From Tarkov mu alsam ona ne dersiniz?
Tabii biraz korku, gerilim de var oyunda. Öyle sadece düz adam vurma oyunu değil, sizde biliyorsunuzdur.

Maalesef Tarkov hakkında pek bilgim yok. Sadece birkaç kez izlemiştim. Online oyunları tamamen bıraktım. Fakat herkesin övdüğü, belli kalitede olan bir oyun. Pişman olmazsınız diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı