Steam Stalker 2 60$ oldu!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kul hakkı yiyip durduktan sonra Müslüman olsa ne yazar. 1 oyunu 100 kişi yapıyor desek 1'i bile hakkını helal etmeyince cehennemden çıkamıyor.
60 dolar bir oyuna vermektense kişi belki 1 hafta belki 2 hafta o parayla kendine yetirebilir.
Konunun kul hakkılık bir yanı yok. Oyun yapımcıları bile bunu önemsemiyor. Önemseseydi önerilen kura göre çıkartırlardı ama dünyanın hiç bir yerine kimse eşit değil. Önerilen ve uyulması gereken kurallarda burada ortaya çıkıyor.

60 dolar bir oyuna vermektense kişi belki 1 hafta belki 2 hafta o parayla kendine yetirebilir.
Konunun kul hakkılık bir yanı yok. Oyun yapımcıları bile bunu önemsemiyor. Önemseseydi önerilen kura göre çıkartırlardı ama dünyanın hiç bir yerine kimse eşit değil. Önerilen ve uyulması gereken kurallarda burada ortaya çıkıyor.

Eşitlik isteniyorsa oyun fiyatlarının tüm ülkelerde Amerika'daki dolarla aynı olması gerekiyor.

Her Müslüman'ın yapması gerekenleri yaptında bunamı takıldın :D?

Eğer o kadar müslümansan o paraları da verme oyuna sonuçta israf değil mi?

Çoğu yapılması gerekeni yapıyorum. Şuana kadar 1 kere bile kul hakkıda yemedim.

İsraf demek para harcamak demek değil. İlk önce israf ne demekmiş detaylıca araştır bakalım.

O şekil indirince tüm o oyunda emeği geçenlerin hakkına giriyorsun. O kadar kul hakkı yedikten sonra ortalıkta Müslüman'ım diye dolaşmaya devam edecek misin?
Ben müslüman değilim. Herkesin gelir seviyesi aynı değil ben 400 dolar alsam ayda aylık maaşın dörtte birini oyuna mı vereceğim?

Ben müslüman değilim. Herkesin gelir seviyesi aynı değil ben 400 dolar alsam ayda aylık maaşın dörtte birini oyuna mı vereceğim?

Boş vakitlerini oyun oynayarak geçiriyorsan 400 dolar alıyorum diye laf yapmicaksın. Boş vakitlerinde oyun oynamak yerine kendini geliştirsen daha yüksek maaş alıyor olurdun.

Boş vakitlerini oyun oynayarak geçiriyorsan 400 dolar alıyorum diye laf yapmicaksın. Boş vakitlerinde oyun oynamak yerine kendini geliştirsen daha yüksek maaş alıyor olurdun.
Sana mı soracaktım vaktimi neyle geçireceğimi yahu sen kimsin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı