Stalker 2 GPU ve CPU'yu %100 kullanıyor

Oyunu hangi çözünürlükte çalıştırıyorsunuz 2K ya da 4K?
2k. Yukarıda yazmayı unutmuşum. Msi afterburner kullanıyorsanız tekrardan bi kurulum yapın, yada uygulamanızı güncelleyin. Bi ara işlemci kullanım %1 'de sabit kalmıştı. Silip kurarak çözüme ulaştım.

Son düzenleme:
Evet konuda yazıyormuş gözümden kaçmış. 1080P'de bile darboğaz olmayabilir o sistemde. Büyük ihtimal MSI Afterburner kaynaklı. Arkadaşın dediği gibi yeniden kurun.

Hocam donanımınız hakkında hiçbir bilgi vermemişsiniz.

Neye dayanarak? Konu sahibi hiçbir bilgi vermemiş donanımı ile ilgili.

Stalker 2 1440p epik ayarlarda oynarken (FSR + Frame Gen. Açık) hem işlemci hem ekran kartı %100 kullanılıyor ama FPS düşmesi ya da anormal bir sıcaklık olmuyor. Herhangi bir sorun yaratır mı?

AMD FPS göstergesinde hatalı gösteriyormuş MSI Afterburner'da normal gösteriyor sıkıntı yokmuş :d

AMD FPS göstergesinde hatalı gösteriyormuş MSI Afterburner'da normal gösteriyor sıkıntı yokmuş :d
eğer oyundayken bir anda kısayol tuşu ile açarsanız bazen hatalı gösterebiliyor driverlar onun yerine kullandığınız gibi Afterburner yada başka 3. yazılım kullanabilirsiniz.

i5 12400f - 3070 ti fpsyi 75'e sabitledim cpu ve gpu hemen hemen eşit ve aşırı kastırıyor 60fpsyi göremiyorum. Ultradan yükseğe çektim ona rağmen hala yüksek

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı