Stalker 2 GTX 1050 Ti ile aşırı kasıyor

Önerilen sistem gereksinimleri 3070 Ti olan ve optimizasyonu olmayan bir oyunda 1050 Ti ile yapabileceğin tek şey oyunu silmek olur.

NVIDIA GTX 1050 Ti var çok iyi değil ama Stalker düşük ayarlarda bile çok kasıyor. Ne yapmam lazım?

Oyun zaten berbat ötesi çıktı adamlar optimize işini beceremediler halada optimize edecekler oyunu Ukrayna'da savaşta çıkarıyorsun bu oyunu tamamda o zaman ya erken erişime al ya da ertele adamlar direk rezalet ötesi oyunu direk çıkarmışlar.

Oyunu temiz oynamak istiyorsan 4080 ya da 4090 lazım böyle bir oyundan bahsediyoruz 1050 Ti ile sen bu oyunu pek oynayamasın optimize ederlerse gelecekte şans verirsin.

Oyun zaten berbat ötesi çıktı adamlar optimize işini beceremediler halada optimize edecekler oyunu Ukrayna'da savaşta çıkarıyorsun bu oyunu tamamda o zaman ya erken erişime al ya da ertele adamlar direk rezalet ötesi oyunu direk çıkarmışlar.

Oyunu temiz oynamak istiyorsan 4080 ya da 4090 lazım böyle bir oyundan bahsediyoruz 1050 Ti ile sen bu oyunu pek oynayamasın optimize ederlerse gelecekte şans verirsin.
tamamdır hocam sağol siliyorum o zaman

Tamamdır hocam sağ ol siliyorum o zaman.

Benim 3060 bile garip davranıyor oyunda hocam düşükte donma var kasma var yükseğe alıyorum böyle bir şey olmuyor ama o zamanda oyun 15 dakikada çöküyor bende sildim oynamadım artık 1 2 yıl sonra bakarım oyuna çünkü bu kafayla devam ederlerse cidden anca bu oyunu 1 2 yıla düzeltirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı