STALKER 2: Heart of Chornobyl PS5 için çıkış yapacak, duyuru fragmanı paylaşıldı. 2025'in sonlarında PS5'e gelecek. PC tarafında umarım daha iyi çalışıyordur oyun şu anda.
STALKER 2: Heart of Chornobyl PS5 için çıkış yapacak, duyuru fragmanı paylaşıldı. 2025'in sonlarında PS5'e gelecek. PC tarafında umarım daha iyi çalışıyordur oyun şu anda.
@hayaletbabo, savaşın etkilediği doğrudur da genel olarak S.T.A.L.K.E.R. serisi tam sorunsuz olarak çıkmıyor. Çıktıktan sonra birkaç güncellemeyle düzeliyor oyun.
@hayaletbabo, savaşın etkilediği doğrudur da genel olarak S.T.A.L.K.E.R. serisi tam sorunsuz olarak çıkmıyor. Çıktıktan sonra birkaç güncellemeyle düzeliyor oyun.
Adamlara biraz kıyak geçelim bir şey olmaz. Bu dönemde oyun yapmışlar adamlar. Bir de çalışanlardan biri de savaş sebepli ölmüştü yanlış hatırlamıyorsam.
İnsanların da oyunu 4060'lı bir sistemde çıktığı zaman oynaması resmen mucizeydi hocam. 4060 ekran kartım ile yaşam mücadelesi vermiştim oyunu oynamak için.
Şu an nasıl bilmiyorum ama ilk çıktığı dönem performans açısından çok kötüydü ve kötü bir tat bıraktı bende oyun. Kötü optimizasyon bir kenara oyunda aldığın FPS'in akıcılığı yoktu. Mesela 70-80 FPS almama rağmen 30 FPS akıcılığı vardı oyunda. Bazı NPC'lerin olduğu şehirlerde DLSS+fg açıkken ve optimize ayarları kullanmama rağmen 40-45 FPS'lere kadar düşüyordu.