STALKER 2: Heart of Chornobyl PS5 için duyuru fragmanı yayınlandı

Makaleler
2
Daha fazla  
STALKER 2: Heart of Chornobyl PS5 için çıkış yapacak, duyuru fragmanı paylaşıldı. 2025'in sonlarında PS5'e gelecek. PC tarafında umarım daha iyi çalışıyordur oyun şu anda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
STALKER 2: Heart of Chornobyl PS5 için çıkış yapacak, duyuru fragmanı paylaşıldı. 2025'in sonlarında PS5'e gelecek. PC tarafında umarım daha iyi çalışıyordur oyun şu anda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunun bazı sahnelerinde 5-7 Fps oluyor. Sadece sorun bende mi bilmiyorum, sanırsam Epic ayarlar 16 GB ram için yetersiz kalıyor.

PC için halen birtakım güncelleme alması gerekiyor da sene sonuna kadar düzelir herhalde.

@hayaletbabo, savaşın etkilediği doğrudur da genel olarak S.T.A.L.K.E.R. serisi tam sorunsuz olarak çıkmıyor. Çıktıktan sonra birkaç güncellemeyle düzeliyor oyun.

@hayaletbabo, savaşın etkilediği doğrudur da genel olarak S.T.A.L.K.E.R. serisi tam sorunsuz olarak çıkmıyor. Çıktıktan sonra birkaç güncellemeyle düzeliyor oyun.
Adamlara biraz kıyak geçelim bir şey olmaz. Bu dönemde oyun yapmışlar adamlar. Bir de çalışanlardan biri de savaş sebepli ölmüştü yanlış hatırlamıyorsam.

@hayaletbabo, oyunun çıkması bile mucize ve sürekli ertelenen oyundu. Eğer savaş olmasaydı Aralık 2023 sonu gibi çıkacaktı diye hatırlıyorum.

@hayaletbabo, oyunun çıkması bile mucize ve sürekli ertelenen oyundu. Eğer savaş olmasaydı aralık 2023 sonu gibi çıkacaktı diye hatırlıyorum.

İnsanların da oyunu 4060'lı bir sistemde çıktığı zaman oynaması resmen mucizeydi hocam. 4060 ekran kartım ile yaşam mücadelesi vermiştim oyunu oynamak için.

@Matany, en son ki ekran kartına sahip olunsa da bu oyunda sorun çıkıyordu.

@Matany, en son ki ekran kartına sahip olunsa da bu oyunda sorun çıkıyordu.

Şu an nasıl bilmiyorum ama ilk çıktığı dönem performans açısından çok kötüydü ve kötü bir tat bıraktı bende oyun. Kötü optimizasyon bir kenara oyunda aldığın FPS'in akıcılığı yoktu. Mesela 70-80 FPS almama rağmen 30 FPS akıcılığı vardı oyunda. Bazı NPC'lerin olduğu şehirlerde DLSS+fg açıkken ve optimize ayarları kullanmama rağmen 40-45 FPS'lere kadar düşüyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı