Epic Games Stalker 2 kendi kendine iade edilmiş

Stalker 2'nin fiyatı artmış mı, aynı fiyattan alamıyor musunuz?
Artmamış, ben kendi yaşadığım deneyimi söylemek istedim ilk defa olmuyor yani böyle bir durum. Epic'te maalesef böyle kendi kendine iade olayı mevcut. Mesela Stalker 2'nin fiyatı şuan 1500 TL olsaydı tekrardan 345 TL'ye alamayacaktınız.

para iadesi banka hesabınıza mı yatmış yoksa Epic Games ödül cüzdanına mı? Benimkine henüz iade gerçekleşmemiş de?

Benimki de iade edilmis hocam cozebildinizmi hemen geri almak istiyorum zam falan gelebilir.
Ben iade sonrası tekrar satın aldım ancak dün tekrar e-posta göndermişler. Acaba ilk iade ile mi alakalı diye düşünüyorum ama ''Yakın zamanda gerçekleştirdiğin'' yazıyor. Ancak henüz ikinci alımımın iadesi olmadı. Kütüphanede halen duruyor. E-posta şu şekilde;
Merhaba,
Yakın zamanda gerçekleştirdiğin S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl ön satın alımın için teşekkür ederiz. Beklenmedik koşullar nedeniyle oyunun Epic Games Store'da çıkış tarihi ertelendi ve şu anda yeni çıkış tarihi belli değil.
Bu gecikme nedeniyle ön satın alımını iptal ediyor ve tutarın tamamını sana iade ediyoruz.
Epic Games Store'a verdiğin kesintisiz destek için teşekkür ederiz.
Teşekkürler,
Epic Games Store Ekibi

Ben iade sonrası tekrar satın aldım ancak dün tekrar e-posta göndermişler. Acaba ilk iade ile mi alakalı diye düşünüyorum ama "yakın zamanda gerçekleştirdiğin" yazıyor. Ancak henüz ikinci alımımın iadesi olmadı. Kütüphanede halen duruyor. E-posta şu şekilde;
Merhaba,
Yakın zamanda gerçekleştirdiğin S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl ön satın alımın için teşekkür ederiz. Beklenmedik koşullar nedeniyle oyunun Epic Games Store'da çıkış tarihi ertelendi ve şu anda yeni çıkış tarihi belli değil.
Bu gecikme nedeniyle ön satın alımını iptal ediyor ve tutarın tamamını sana iade ediyoruz.
Epic Games Store'a verdiğin kesintisiz destek için teşekkür ederiz.
Teşekkürler,
Epic Games Store Ekibi

Ben kac ay once aldım ona ragmen yakın zamanda yazıyor hocam. Buyuk ihtimalle ilk aldığın ile ilgilidir.

Benimde iade edilmiş bende hemen geri aldım. Fiyatında Steam le Epic arasında dağlar kadar fark var. Ultimate edition ı Epicde 599 lira, Steam de 64,99 dolar yani yaklaşık 2.200 lira. İnşallah yeniden iade yapmazlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı