Stalker 2, Steam'de 75% olumlu inceleme aldı

Makaleler
7
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci

Oyun CP2077'den daha sorunlu. Şahsen bu durumda en iyi ihtimalle yüzde 50 olumlu ama muhtemelen yüzde 30 olumlu anca alır diyordum fakat bu şaşırttı. Demek ki oyun harbiden iyi ki genel görüş iyi ama sorunlu olduğu yönde. Ben biraz patchten sonra girmek için heyecanlıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunla ilgili gördüğüm hiçbir şey beni heyecanlandırmıyor nedense. Bir ben anlayamadım herhalde, sanırım eski oyunu oynamadığım için.

Performans anlamında arada bir 10 FPS'e düşüp oyunu kapatıp açmayı gerektirmese iyi. RTX 4060'ta 2K high-med 60 FPS açıyormuş ki 4060 için iyi bir değer.
Oyunla ilgili gördüğüm hiçbir şey beni heyecanlandırmıyor nedense. Bir ben anlayamadım herhalde, sanırım eski oyunu oynamadığım için.
Stalker yapısını sevmediğinizden olabilir. Yoksa adamlar yine Stalker yapmış işte. Oynayan kişilerden gördüğüm yorum oyunun iyi, hatta bazılarına göre çok iyi ama teknik anlamda sorunlu olduğu.

Yalnız değilsiniz beni de o kadar heyecanlandıran bir şey yok ön yargı yapmayı sevmem denemek için indirmeye koydum.

@LegendaryDevilHunter, bu arada birkaç videosunu izledim ve oyun şimdiki haliyle gerçekten daha sorunlu. Oyun henüz yeni çıktığı için incelemeleri net oturmuş değil, bir hafta içerisinde net oturur diye düşünüyorum.

@333365 evet baya sorunlu. Hani bundan 95 alacak bir oyunken 75 aldıysa hiç şaşırmam. Çok sorunlu. Bu kadarını beklemiyordum. Kendisi gayet iyi duruyor da baya bug var.

@LegendaryDevilHunter, buradaki yorumda oyunun böyle olmasının sebebi aslında detaylıca açıklanmış. Ben de doğrudan alıntılamak istedim ve hüsranla biten bir oyun olmuş oldu.

@333365 oyun olarak her ne kadar yine tatmin edici Stalker formülünü sürdürüyor gibi dursa ve açık dünyası baya dolu dursa da maalesef teknik anlamda böyle. Ama kesin ilk 3üme koyarım gibi 2024'te. Bu hatalar ile Metaphor kadar sevmem ama şu anda en sevdiğim 2. 2024 oyunu olan Shin Megami Tensei V: Vegeance'ı geçebilir. Stalker vermiş adamlar ki istediğim de Stalker SoC'nin daha geniş haliydi zaten.

Bu oyunu bayağıdır bekliyordum. 3060 Ti ile hüsran yaşarım herhalde.
2K 60 FPS high-med oynayan gördüm 4060 ile. Teknik sorun o değil. Oyun birden sistem fark etmeksizin 10 FPS'e düşüp kapa aç yapmadan düzelmiyormuş. Bit de çok bug var.

@LegendaryDevilHunter, umarım oyun düzelir diyorum. Cyberpunk 2077 de ilk çıktığında aşırı sorunluydu, sonradan yavaş yavaş toparladı. Bu oyuna da güncelleme gelecektir sürekli ve bir şekil düzelteceklerdir illaki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…