Stalker 2, Steam'de 75% olumlu inceleme aldı

Oyun çok güzel olmuş, açık dünyası çok iyi yapay zekasıda öyle. İnceleme yapan tüm siteler ve kişilerin ortak puan kırdığı nokta hep performans sorunları ve buglar. Fakat oyun içeriği olarak gerçekten çok iyi olmuş. Geliştirici ekip zaten bunları düzeltmek için çoktan çalışma yaptıklarını ve sürekli güncelleme yapacaklarını belirtti. 4 saat kadar oynadım bir iki bugla karşılaşıp incelemelerdeki sorunlarıda duyunca her ne kadar oynamak istesemde devam etmek istemedim, güncellemeleri bekleyeceğim.

@LegendaryDevilHunter, Cyberpunk aslında daha çok modern GTA idi. Konuyu saptırmak istemem de demek istediğim, Cyberpunk'ta ilk çıktığında çok sorunluydu. Sonradan toparladılar. Bu firmadan da beklentim o yönde.

@333365 olması gereken ama o değildi. Olması gereken yani en azından vaat edilen oyun eski bilgisayar RPGleri gibi hardcore diyalog seçenekleri sunan fakat ARPG kısmı da iyi olan bir oyundu. ARPG kısmı da eksik, diğer kısmı hiç yok zaten. Toparladılar da pek diyemem aslında. Buglar temizlendi de hala o denilen oyun değil ve olamayacak. ARPG kısmı bile hala eksik ki diğer kısmı hiç toparlayamazlar ve güncelleme artık gelmiyor diye biliyorum. Hatta GTX 960 isteyen oyunun sistem gereksinimlerini GTX 1060'a yükselttiler. Optimizasyonu daha da bozdular aslında.

@LegendaryDevilHunter, en azından oynanabilecek düzeye geldi. S.T.A.L.K.E.R 2 de en azından oynanabilir düzeye gelecektir. Aslında olması gerekeni, lütufmuş gibi sunmaları da ayrı bir sinir bozucu da elden bir şey gelmiyor.

Buglar düzelsin, artar puanı. Hakiki S.T.AL.K.E.R fanları bu oyunun sorunsuz çıkmayacağını çıkış duyurusu geldiğinden beri biliyordu zaten :D

Oyun eski S.T.A.L.K.E.R'lar gibi, hikayesi güzel duruyor, gameplay güzel, silah- çatışma sesleri müthiş duruyor. Benim için önemli olan bu. Patchleseler de oynasak.

@partylikeits1941, oyun güzel. Umarım sorunları da en kısa sürede çözülür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı