Stamina Modunu Hep Açık Bıraksak Sorun Olur Mu?

Katılım
25 Nisan 2013
Mesajlar
3.556
Makaleler
18
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar arkadaşlar, Xperia T3 kullanıyorum. Bildiğiniz gibi Xperia'larda Stamina diye bir mod var, bu mod şarjı bayaa uzatıyor, performansıda gözle görülebilir bir şekilde düşürmüyor. Ben bu modu hep açık bıraksam, şarjdayken bile o modda kalsa sorun olur mu?
 
Merhaba, konuyu hortlatıcam ama yeni keşfettiğim birşeyi paylaşmak istedim. Xperia Xz3 kullanıyorum, telefon ne zaman düşük pil moduna geçse, telefonda farkedilir bir hızlanma oluyor. Ekran ısınması düşmeye, tuşlara daha hassas basmaya ve uygulama pencereleri arasında hızlı geçiş yapmaya başlıyor. Bir müddettir bu şekilde olduğuna eminim. O yüzden stamina modunu hep açık bırakmayı düşünüyorum, henüz denemedim. Bu sebeple bu sayfaya denk gelince yazmak istedim. Umarım kullanan bilen tecrübe eden birileri varsa faydası dokunur inşallah.
 
Merhaba, konuyu hortlatıcam ama yeni keşfettiğim bir şeyi paylaşmak istedim. Xperia XZ3 kullanıyorum, telefon ne zaman düşük pil moduna geçse, telefonda farkedilir bir hızlanma oluyor. Ekran ısınması düşmeye, tuşlara daha hassas basmaya ve uygulama pencereleri arasında hızlı geçiş yapmaya başlıyor. Bir müddettir bu şekilde olduğuna eminim. O yüzden stamina modunu hep açık bırakmayı düşünüyorum, henüz denemedim. Bu sebeple bu sayfaya denk gelince yazmak istedim. Umarım kullanan bilen tecrübe eden birileri varsa faydası dokunur inşallah.

Yeni bir konu açmayı deneyebilirsiniz hocam.
 
Xa1 Ultra'da denedim, aynı şekilde onda da bariz bir hızlanma hissediliyor, yalnız parlaklık seviyesi normalden daha düşük oluyor. Otomatik uyarlamayı kapatsanız bile parlaklık seviyesi normalden daha düşük. Tek olumsuz yönü bu, onun haricinde kullanıma herhangi bir olumsuz etkisini göremedim açıkçası. Şu an Xz3'te deniyorum aynı şekilde bakalım gün sonuna kadar nasıl bir deneyim sunacak.
Hem Xa1 Ultra'da hem de Xz3'te deneyimlememin sonucunda, stamina modunu düşük pil moduna geçtiği zaman aktive olacak şekilde bırakmak daha mantıklı benim için. Çünkü iki cihazı da aktif olarak kullandığım için, bazı uygulamalarda arka plan verilerinin senkronizasyonu durdurulduğundan dolayı, bu durum beni olumsuz etkiledi. O yüzden her ne kadar hafif bir hızlanma sağlasa da, stamina modunu sürekli olarak açık bırakmayı tercih etmiyorum.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı