Ben grafik bağdaştırıcımı güncellemek istiyorum ama sadece "Standard VGA Grafik Bağdaştırıcısı" yazıyor. Markasını anlayamıyorum. Nasıl güncelleştirebilirim?
Şimdi buradan bana uygun olanı bulup kurup çalıştırınca güncellenecek öyle mi?
Güncellenme bilgisayarın ayarlarında değişiklik yapar mı? Bios gibi bir pencere açılır mı? Bilgisayarın ekranı bozulabilir mi?
Şimdi buradan bana uygun olanı bulup kurup çalıştırınca güncellenecek öyle mi?
Güncellenme bilgisayarın ayarlarında değişiklik yapar mı? BIOS gibi bir pencere açılır mı? Bilgisayarın ekranı bozulabilir mi?
Sadece beta olanı kurmayın bir altındakini kurun. Araştırmalarıma göre sizin için uygun sürücü bu. Ekranı bozulması durumunda lütfen belirtin. BIOS gibi değil ama yeniden başlatmanız gerekebilir. Ayarlarında değişiklik yapmaz.
Sadece beta olanı kurmayın bir altındakini kurun. Araştırmalarıma göre sizin için uygun sürücü bu. Ekranı bozulması durumunda lütfen belirtin. BIOS gibi değil ama yeniden başlatmanız gerekebilir. Ayarlarında değişiklik yapmaz.
Ne olduğuna bağlı. Ekran gidip gelmelerinde paniklemeyin. Ekran ile ilgili bir sürücü güncelliyorsunuz. Gelmesini bekleyin. Bu arada isterseniz Intel® Driver & Support Assistant
Intel Support asistant ile kontrol edebilirsiniz.
Ne olduğuna bağlı. Ekran gidip gelmelerinde paniklemeyin. Ekran ile ilgili bir sürücü güncelliyorsunuz. Gelmesini bekleyin. Bu arada isterseniz Intel® Driver & Support Assistant
Intel Support asistant ile kontrol edebilirsiniz.
İsterseniz Support asistant kullanın. O sizin için uygun sürücüyü bulur. Dediğiniz durum olabilir. O gibi durumlarda da başka yöntemler kullanıyoruz. Sakin olun