Çözüldü Standard VGA Grafik Bağdaştırıcısı Güncellemesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eym9

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Ben grafik bağdaştırıcımı güncellemek istiyorum ama sadece "Standard VGA Grafik Bağdaştırıcısı" yazıyor. Markasını anlayamıyorum. Nasıl güncelleştirebilirim?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    70,5 KB · Görüntüleme: 310
Şimdi buradan bana uygun olanı bulup kurup çalıştırınca güncellenecek öyle mi?
Güncellenme bilgisayarın ayarlarında değişiklik yapar mı? Bios gibi bir pencere açılır mı? Bilgisayarın ekranı bozulabilir mi?

Şimdi buradan bana uygun olanı bulup kurup çalıştırınca güncellenecek öyle mi?
Güncellenme bilgisayarın ayarlarında değişiklik yapar mı? BIOS gibi bir pencere açılır mı? Bilgisayarın ekranı bozulabilir mi?

Sadece beta olanı kurmayın bir altındakini kurun. Araştırmalarıma göre sizin için uygun sürücü bu. Ekranı bozulması durumunda lütfen belirtin. BIOS gibi değil ama yeniden başlatmanız gerekebilir. Ayarlarında değişiklik yapmaz.

Ne olduğuna bağlı. Ekran gidip gelmelerinde paniklemeyin. Ekran ile ilgili bir sürücü güncelliyorsunuz. Gelmesini bekleyin. Bu arada isterseniz Intel® Driver & Support Assistant
Intel Support asistant ile kontrol edebilirsiniz.
Peki ekranın gidip bir daha gelmemesi durumu var mı?
Ben ekran gider gitmez ev yanıyorcasına paniklerim 😨.
Yada sürekli gidip gelmesi ?

Peki ekranın gidip bir daha gelmemesi durumu var mı?
Ben ekran gider gitmez ev yanıyorcasına paniklerim 😨.
Ya da sürekli gidip gelmesi?

İsterseniz Support asistant kullanın. O sizin için uygun sürücüyü bulur. Dediğiniz durum olabilir. O gibi durumlarda da başka yöntemler kullanıyoruz. Sakin olun :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı