Standoff 2 icin emülator önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar eskiden GameLoop da standoff 2 oynuyordum. Eskiden dedigim 1 yil once falan. En son indirdigimde emulator yasaklandi diye uyari almistim oyunda. Bu sorun GameLoop'dan dolayi mi emin degilim. Standoff 2 icin stabil ve telefon olarak gozuken emulator hatasi vermeyecek emulator var mi?

belki bluestacks / noxplayer olabilir.

Arkadaşlar eskiden GameLoop da standoff 2 oynuyordum. Eskiden dedigim 1 yil once falan. En son indirdigimde emulator yasaklandi diye uyari almistim oyunda. Bu sorun GameLoop'dan dolayi mi emin degilim. Standoff 2 icin stabil ve telefon olarak gozuken emulator hatasi vermeyecek emulator var mi?

MSI App Player önerebilirim bende kullanıyorum.

Nox Player veya Bluestacks

@MuhteremBirBeyefendi Biraz arastirdim stabil ve guzel oldugu soyleniyor. Siz standoff 2 icin mi kullaniyorsunuz yoksa PUBG icin mi? PUBG icinse FPS konusunda sorun yasiyor musunuz?

Sadece standoff için kullandım optimizasyon konusunda pek emin değilim, Siz deneyin yine de. Kendi oyun ayarları olduğu tercih etmiştim ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı