Standoff 2 sebepsiz yere ban

İşletim sistemi
Android

Mr. Ahmedov

Hectopat
Yer
Shinjuku/Kabukichō
Merhaba, hesabım 4 senelikti. Desen veya para yatırma ile Allah'tan alakam yok ki, son 2 senedir günde en fazla 30 dk mobil oyun oynarım. 2 gün önce cihazımı formatladım, bugün oyunu indirdim. 1 defa ölüm maçı atıp çıktım. Şimdi ise girdiğimde hesabım hileden yasaklanmış. Kesinlikle hile ile bir ilişkim yok, oyunlarda hile nasıl işliyor ondan dahil bir bilgim yok. Hesabımdaki engeli nasıl açabilirim? Hilenin yanından geçecek dahil bir harekette bile bulunmadım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-06-06-00-46-29-455_com.axlebolt.standoff2.jpg
    Screenshot_2022-06-06-00-46-29-455_com.axlebolt.standoff2.jpg
    153,8 KB · Görüntüleme: 252
2022 senesinde başka bir cihazdan oyuna giriş yapmaya çalıştığımda benim hesabıma da 1002 kodlu ban atıldı destek ekibine çok fazla talepte bulunmama , durumu açıklamama rağmen yine de banı açmadılar.hesaba para basmama rağmen.

2022 senesinde başka bir cihazdan oyuna giriş yapmaya çalıştığımda benim hesabıma da 1002 kodlu ban atıldı destek ekibine çok fazla talepte bulunmama , durumu açıklamama rağmen yine de banı açmadılar.hesaba para basmama rağmen.
1002 kodu ne oluyor hocam benim kodum neydi hatırlamıyorum ama hileden ban yemişim sözde. Ve güzel de oynamıyordum işe gidip gelirken otobüste 1 maç atıyordum o kadar. Bana da hiç bir geri dönüş olmadı CS2 ile devam ediyorum.

1002 kodu ne oluyor hocam benim kodum neydi hatırlamıyorum ama hileden ban yemişim sözde. Ve güzel de oynamıyordum işe gidip gelirken otobüste 1 maç atıyordum o kadar. Bana da hiç bir geri dönüş olmadı CS2 ile devam ediyorum.
1002 kodu illegal program ve hile kullanımı.Fakat ben hile yapmamıştım ,farklı bir telefondan hesaba girmeyi denemiştim olmadı. Tekrar kendi cihazımdan denediğimde ban yemiştim.( Farklı cihazda illegal bir program yoktu) Ben de cs2den devam ediyorum fakat jitter ve ping peşimi bırakmıyor rekabetçide

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı