Stanley quick flip iyi yalıtım yapamıyor

Makaleler
18
Yer
Valisiz Vilayet!
Merhaba.

Elimde Stanley Quick Flip termos var. 700ml kapasiteye sahip.

İlk 3 aylık kullanım süresi içerisinde gerçekten güzel bir sıvı yalıtımı vardı. Sabah sekizde yaptığım kahve 5 saat kadar sıcaklığını fazla kaybetmeden kalabiliyordu. Totalde 8 saat rahat sıcak tutabiliyordu.
Ancak bu aralar kullanım konusunda kayda değer bir değişiklik yapmamış olmama rağmen ürünün sıcak sıvı yalıtımı konusunda performansının düştüğünü gözlemledim.

Bu sabah dokuzda yaptığım kahve saat 12 buçuk olduğunda ılımıştı. 4 saat bile olmadan kahve ılımıştı.
Soğuk sıvı tutma konusunda gerçekten iyi. Ancak daha çok sıcak sıvı muhafaza ettiğimden bu durum beni şahsen üzmeye başladı.

Kapak, yapılan vakumu kolay salmıyor. Yavaş açsam dahi sanki patlarmışçasına ses çıkartıyor.

Ürünü Eylül 2024'te Amazon.com.tr satıcısı üzerinden almıştım.

Garantiye gitmeli mi sizce?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Not: Ürünü kullanım süresi içerisinde hiçbir şekilde yere düşürmedim ve riskli bir konumda tutmadım.

Son düzenleme:
Merhaba.

Elimde Stanley quick flip termos var. 700ML kapasiteye sahip.

İlk 3 aylık kullanım süresi içerisinde gerçekten güzel bir sıvı yalıtımı vardı. Sabah sekizde yaptığım kahve 5 saat kadar sıcaklığını fazla kaybetmeden kalabiliyordu. Total'de 8 saat rahat sıcak tutabiliyordu.
Ancak bu aralar kullanım konusunda kayda değer bir değişiklik yapmamış olmama rağmen ürünün sıcak sıvı yalıtımı konusunda performansının düştüğünü gözlemledim.

Bu sabah dokuzda yaptığım kahve saat 12 buçuk olduğunda ılımıştı. 4 saat bile olmadan kahve ılımıştı.
Soğuk sıvı tutma konusunda gerçekten iyi. Ancak daha çok sıcak sıvı muhafaza ettiğimden bu durum beni şahsen üzmeye başladı.

Kapak, yapılan vakumu kolay salmıyor. Yavaş açsam dahi sanki patlarmışçasına ses çıkartıyor.

Ürünü Eylül 2024'te Amazon.com.tr satıcısı üzerinden almıştım.

Garantiye gitmeli mi sizce?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Not: Ürünü kullanım süresi içerisinde hiçbir şekilde yere düşürmedim ve riskli bir konumda tutmadım.

Hocam merhaba, aynı ürüne sahibim ve yalıtım konusunda maalesef ben de memnun kalmadım. Ağzına kadar sıcak bir şey doldurmadığım sürece uzun süreler asla sıcak kalmıyor. sıcak bir şey koyacağım zaman genelde ağzına kadar dolduruyorum ve ağzını 2 dakika açık bekletiyorum ki basınç yapıp aniden açılmasın diye size de tavsiye ederim.

Hocam merhaba, aynı ürüne sahibim ve yalıtım konusunda maalesef ben de memnun kalmadım. Ağzına kadar sıcak bir şey doldurmadığım sürece uzun süreler asla sıcak kalmıyor. sıcak bir şey koyacağım zaman genelde ağzına kadar dolduruyorum ve ağzını 2 dakika açık bekletiyorum ki basınç yapıp aniden açılmasın diye size de tavsiye ederim.
Merhaba hocam.

Ürüne sıcak bir şey koyduğumda tavsiye edildiği gibi ben de 2 dakika kadar bekleyip kapağını kapatıyorum.
Ancak yine de kapağı açarken vakumu bir anda salabiliyor, bu da patlamış gibi bir ses yaratıyror.

Ağzına kadar doldurmama rağmen uzun yalıtıyordu, neden böyle oldu bilemiyorum.
Garantiye göndermek faydalı olur mu?

Merhaba hocam.

Ürüne sıcak bir şey koyduğumda tavsiye edildiği gibi ben de 2 dakika kadar bekleyip kapağını kapatıyorum.
Ancak yine de kapağı açarken vakumu bir anda salabiliyor, bu da patlamış gibi bir ses yaratıyror.

Ağzına kadar doldurmama rağmen uzun yalıtıyordu, neden böyle oldu bilemiyorum.
Garantiye göndermek faydalı olur mu?

Garantiye göndermeyi deneyin derim eğer sonuç alırsanız ben de şansımı denemek isterim.

Garantiye göndermeyi deneyin derim eğer sonuç alırsanız ben de şansımı denemek isterim.
Şansımızı bir deneyelim hocam. Biraz görsel ve video toplayayım, sonrasında distribütöre bir başvuru yapacağım.

@Anilkyae hocam merhaba.

Ürünü Stanley servisine gitti. Yapılan testlerde üretim kaynaklı bir hata görmemişler.
Aldığım gibi kullanmaya başladım. Kahve yapıp test etmedim ama sıcak su 4 saat rahat duruyor şu an.

Son düzenleme:
Şansımızı bir deneyelim hocam. Biraz görsel ve video toplayayım, sonrasında distribütöre bir başvuru yapacağım.

@Anilkyae hocam merhaba.

Ürünü Stanley servisine gitti. Yapılan testlerde üretim kaynaklı bir hata görmemişler.
Aldığım gibi kullanmaya başladım. Kahve yapıp test etmedim ama sıcak su 4 saat rahat duruyor şu an.

Geri bildiriminiz için teşekkür ederim hocam, ürünün kapak tasarımından ötürü sıcağı muhafaza edemediğini düşünüyorum. Bu yüzden ben de gönderme ihtiyacı duymadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı