Stanley termos önerisi

Makaleler
1
Arkadaşlar eski 10 yıllık termosum ( Penguen marka ) artık sıcak tutmadığı ve sıcaklığı direkt dışarı verdiği için stanley termos alacağım. 0.60 veya 0.70 lt olacak Kullanım amacım çoğunlukla her akşam PC başında çay içmek üzere olacak. Mutfak alt katta olduğu için üst kattaki odaya termosla götürüyorum çayımı. Ara sıra soğuk içecek koymak için de kullanabilirim. Aşağıdaki modellerden birini düşünüyorum. Tasarımı, kapak kısmı ve Amazon indirimlerindeki makul fiyatıyla quick flip modeline daha yakınım. Önerileriniz nedir?

Son düzenleme:
Arkadaşlar stanley termos alacağım. 0.60 veya 0.70 lt olacak, 1 lt üzeri termosum mevcut. Kullanım amacım çoğunlukla her akşam PC başında çay içmek üzere olacak. Mutfak alt katta olduğu için üst kattaki odaya termosla götürüyorum çayımı. Belki ara sıra soğuk içecek koymak için de kullanırım. Aşağıdaki modellerden birini düşünüyorum. Tasarımı, kapak kısmı ve Amazon indirimlerindeki makul fiyatıyla quick flip modeline daha yakınım. Önerileriniz nedir?

Qucik Flip alın geçin hocam. Hem indirim varmış hemde alttakine kıyasla çok daha güzel gözüküyor.

Qucik flip alın geçin hocam. Hem indirim varmış hem de alttakine kıyasla çok daha güzel gözüküyor.

Ben de böyle düşünüyorum hocam fakat sıcak içecekler için klasik alın gibisinden birkaç yorum okudum o sebeple konu açma ihtiyacı duydum. İçerisine koyacağım sıcak içecek ortalama 1-2 saat, en fazla 3 saat durur. Sabah çayı kahveyi yapayım akşam içerim diye bir düşüncem yok yani. Ek olarak Trigger Action'daki sürekli düğmeye basarak içme olayı da pek kullanışlı / rahat gelmedi.

Ben alacak olsam quick flip alırım ama seninki ile de yapılır çay yani bilmiyorum gerek var mı yenisine.

Hocam bendeki 1.3 lt. Çok büyük. O termosu yolculuklarda, piknikte veya bahçede 2-3 kişi otururken kullanmak amacıyla almıştık, aile ürünü diyebiliriz. Şimdi alacağım termosu yalnızca ben kullanacağım.

Ben de böyle düşünüyorum hocam fakat sıcak içecekler için klasik alın gibisinden birkaç yorum okudum o sebeple konu açma ihtiyacı duydum. İçerisine koyacağım sıcak içecek ortalama 1-2 saat, en fazla 3 saat durur. Sabah çayı kahveyi yapayım akşam içerim diye bir düşüncem yok yani. Ek olarak Trigger Action'daki sürekli düğmeye basarak içme olayı da pek kullanışlı / rahat gelmedi.

Hocam bendeki 1.3 lt. Çok büyük. O termosu yolculuklarda, piknikte veya bahçede 2-3 kişi otururken kullanmak amacıyla almıştık, aile ürünü diyebiliriz. Şimdi alacağım termosu yalnızca ben kullanacağım.

Yani Amazon'da uyguna denk getirmişken bence alınması gereken bir ürün. Hemde ihtiyacınız var iken, ilerleyen zamanlarda büyük ihtimal bu ürüne de zam gelecek. Trigger Action'daki bas iç olayını bende beğenmedim. Açıkçası uğraşmak istemem.

Yani Amazon'da uyguna denk getirmişken bence alınması gereken bir ürün. Hemde ihtiyacınız var iken, ilerleyen zamanlarda büyük ihtimal bu ürüne de zam gelecek. Trigger Action'daki bas iç olayını bende beğenmedim. Açıkçası uğraşmak istemem.

Kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim hocam. Tercihimi quick flip modelinden yana yapacağım 😊.

Arkadaşlar biraz daha araştırdıktan sonra sıklıkla sıcak içecek tüketen biri olarak ve sıcak / soğuk tutma süresi çok daha uzun olduğu, çelik kapağa sahip olduğu için CarrefourSA'dan 600 ₺'ye Stanley Klasik Vakumlu 0.47 lt termosu satın aldım. Yorum yapan herkese teşekkür ederim, iyi akşamlar.

Son düzenleme:
Aldığınız modelin dış dokusu nasıl hissettiriyor? Yumuşak dokusu varmış gibi (SteelSeries klavyedeki el koyulan yer) geldi bana. Dış malzemesi metal mi yoksa plastik kaplama gibi mi?

Aldığınız modelin dış dokusu nasıl hissettiriyor? Yumuşak dokusu varmış gibi (SteelSeries klavyedeki el koyulan yer) geldi bana. Dış malzemesi metal mi yoksa plastik kaplama gibi mi?

Hocam elde kaymıyor, tutması rahat. Plastik gibi denemez ama pürüzsüz bir metal gibi de hissetmiyorsunuz, dokulu ve sert bir yüzeyi var. Kulplu olmadığı için dış mekanda rahat ettirir mi bilemiyorum ama tek elle rahat taşıyorum. Tıpa olayı çok kullanışlı bardağa doldururken taşmıyor / dökülmüyor, çaydanlıktan doldurur gibi içeceğinizi rahat bir şekilde doldurabiliyorsunuz. Ben çoğunlukla ev ortamında kullanıyorum. Geçen buzlu su doldurmuştum yaklaşık 2 gün geçti hala buz vardı içinde. Sıcak performansı da saatlerce durmasına rağmen çok iyi, kaynamış çay dolduruyorum bazen 2-3 saat geçiyor çay hala kaynak duruyor. Almayı düşünüyorsanız gönül rahatlığı ile tavsiye ederim çok memnunum.

Hocam elde kaymıyor, tutması rahat. Plastik gibi denemez ama pürüzsüz bir metal gibi de hissetmiyorsunuz, dokulu ve sert bir yüzeyi var. Kulplu olmadığı için dış mekanda rahat ettirir mi bilemiyorum ama tek elle rahat taşıyorum. Tıpa olayı çok kullanışlı bardağa doldururken taşmıyor / dökülmüyor, çaydanlıktan doldurur gibi içeceğinizi rahat bir şekilde doldurabiliyorsunuz. Ben çoğunlukla ev ortamında kullanıyorum. Geçen buzlu su doldurmuştum yaklaşık 2 gün geçti hala buz vardı içinde. Sıcak performansı da saatlerce durmasına rağmen çok iyi, kaynamış çay dolduruyorum bazen 2-3 saat geçiyor çay hala kaynak duruyor. Almayı düşünüyorsanız gönül rahatlığı ile tavsiye ederim çok memnunum.
Uzun süre sıcaklığını koruyorsa uzun süre boyu içmeliyim diyerek 1L sipariş ettim.

Ben de bugün Quick Flip 1.06 modelini teslim aldım. Ancak ufak sallanmalar veya çalkalama gibi durumlarda kapak kısmından damlalar çıkıyor. Bu normal midir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı