Star Citizen insanları dolandırıyor mu?

Dolandırma durumu yok, ortada şu anda bile oynanabilir olan çok büyük bir oyun zaten var. Geçen yılın sonunda 800'den fazla çalışanları vardı, o yüzlerce milyon doların nasıl eriyip gittiğini takımın boyutuna ve çalıştıkları ünlü kişilere bakarsak tahmin etmek zor değil. 20 milyon civarı toplam oyuncuya sahip durumda ama bu oyuncuların bir bölümünün abartılı desteği nedeniyle çok agresif bir fon toplama yöntemleri var. Oyun içindeki bir gemi için inanılmaz paralar isteyebiliyorlar çünkü veren bir grup var, bence saçmalıktan başka bir şey değil o gemi için o parayı ödemek.

Oyunun son hali eninde sonunda gelecek elbet ama verdikleri sözlerin ne kadarını yerine getirmiş olabilecekler sorusunun cevabı muamma. Scam ya da dolandırıcılıkla alakası yok ama vaatleri yüzünden altına girdikleri yükü hakkını vererek kaldıracaklarına fazla ihtimal vermiyorum. Verdikleri sözlerin bir kısmını tutmadan oyunu aceleyle bitirip son halini 5 yıla kadar piyasaya çıkarırlarsa şaşırmam.

Bende 150 saat civarinda ED oynadim. Bir yerden sonra grind cok tekrarlayici ve zor gelmeye basladi o yuzden biraktim. Normalde Space Engineers oynarim en cok grind olan oyunlardandir ancak ED'nin grindi bir yerden sonra hic sarmadi.

Ki her gemiyi oyun icindede kazanabiliyorsunuz. Tek oyunu oynamak icin en basta 1 gemi almaniz gerekiyor.
Black Desert onlinedaki para yatırmak şart değil. Para yatırmak sadece diğer oyunculardan 2 yıl ileriye atıyor sizi p2w değil oyun muabbetleri vardı bi ara aynı mantıksa cidden ☠️

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı