Teritseran
Hectopat
2-3 Saatlik bir deneyimim oldu ve bu oyun ile ETS 2 arasında sadece dorse alma dorse park etme gibi benzerliklerin olduğunu söyleyebilirim onun dışında uzayda hayatta kalmaya çalışıyorsunuz, örneğin tırın içerisinde oksijen bitiyor, yeni pil takmanız gerekiyor ve bu pilleri market gibi yerlerden almanız gerekiyor. Bunun gibi gravity vs. gibi şeylerinde pili bitebiliyor sürekli bunları kontrol edip ona göre pil değiştirmeniz gerekiyor ayrıca bir yerlere çarpınca tırınız hasar alıyor ve eğer yeterli sürede tamir edemezseniz oksijen kaybından ölebiliyorsunuz (öldükten sonra belli bir ücret karşılığında geri doğuyorsunuz). Ben bu kadarını keşfedebildim eminim ki çok daha fazla ayrıntı vardır ve ya ileride eklenecek ayrıntılar vardır.Oyunu bildiren bendim başlığı açan arkadaşa teşekkür ederim ,
Oyunu oynayıp detaylı inceleme yapabilecek ( ets kıyası olabilir)kimse varsa sevinirim oyunu aldım ama iş güç çocuklar derken hiç bakma fırsatım olmadı .
Geçmiş yıllarda onlarca saatini ETS ye harcamış ve ETS den nefret edip silmiş birisi olarak merak ediyorum..