Oynanışı ve mekanikleri sevmediyseniz çok değişen bir şey yok.Far Cry 6 FC5'e göre nasıl bir oyun ? 5'i çok sevememiştim.
Oynanışı ve mekanikleri sevmediyseniz çok değişen bir şey yok.Far Cry 6 FC5'e göre nasıl bir oyun ? 5'i çok sevememiştim.
Hocam zaten 88 TL normal fiyatı sepete ekledikten sonra kod yerine TGIBF kodunu yazınca %20 daha düşüyor ve 71 TL oluyor konuda bahsettim zaten.Şuan 88 gözüküyor ama yine de fazlasıyla değer. Paylaşım için teşekkürler.
Hocam bugün biraz fazla çalıştım dikkatimden kaçmış teşekkür ederim.Hocam zaten 88 TL normal fiyatı sepete ekledikten sonra kod yerine TGIBF kodunu yazınca %20 daha düşüyor ve 71 TL oluyor konuda bahsettim zaten.
Steam platformuna gelecek mi Far Cry 6 veya Valhalla bilginiz var mı?Tüm yatırımlarımı Steam'e yapmasam ikisini de alırdım.
Steam platformuna gelecek mi Far Cry 6 veya Valhalla bilginiz var mı?
Aslında çok üzülmenize gerek yok odyssey’de gayet iyi oyun. Far cry 6’nın hikaye anlamında daha iyisi oynanış bakımından biraz daha kötüsü olan Far Cry 3 10 TL onu alabilirsiniz.Odyssey alıp bütün paramı harcadım. Keşke bekleseydim de üstüne ekler Far Cry 6 alırdım. Hep acelemden kaybediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.