Star Wars Battefront İçeriği

Risky_4

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar betayı oynamadan önce oyunu almak istiyordum fakat betadan sonra hayal kırıklığına uğradım. Nedeni ise benim oyunlarda aradığım ve benim için önemli bir kriter olan oyundaki çeşitliliktir oyunda 4 tane silah ve 7 tane map bulunuyor ben bu oyunu alsam en fazla 15 gün oynarım. Yani demek istediğim örneğin; "x" silahı için şu kadar uğraş kazan mantığını çok severim bu da oyunu oynama amacı sunar mesela GTA 5, BF4 iyi bir örnek. Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir. Sorum şu; Oyun çıktıktan sonra map sayısı 7 silah sayısı gene 4 mü olacak yoksa beta olduğu için mi?

Umarım beta olduğu için öyledir normalde böyle şeylerden şüphelenmem fakat sadece 4 silah var mesela 20 silah olsa 4 tanesi açık geri kalan betadan sonra dese anlarım o ibare olmadığı için şüphelendim.

İyi de bunda ne gibi bir problem var anlamadım. Adamlar adı üstünde, beta sürümünü çıkardılar. Yükleme koşullarına göz gezdirdiyseniz, pek çok sorun çıkabileceği, ücretsiz beta sürümünü kullananların bunları bildirmeleri gerektiği gibi bazı şeyler var. Ücretsiz diye çamur atmaya bayılıyoruz milletçe.
Hani bir hikaye var, çok yetenekli bir ressam kendini daha da geliştirmek için hocasından fikir istemiş, hocası demiş ki en güzel resmini şehir meydanına koy, altına da "beğenmediğiniz yerleri işaretleyin" diye not yaz, bir hafta kalsın, sonra git al. Adam dediği gibi yapmış, 1 hafta sonra resim karalamalardan görünmez halde. Morali bozulmuş, hocasına gitmiş, durumu anlatmış. Hocası gülümsemiş, şimdi demiş aynı resmini yine meydana koy, yanına boyalar ve fırçalar koy, altına da "beğenmediğiniz yerleri düzeltin" yaz demiş. Dediği gibi yapmış, 1 hafta sonunda gidip baktığında tek bir fırça darbesi yokmuş resimde.
Bilmem anlatabildim mi.
Adamlar buradaki ressam gibi biz bitirdik de demiyorlar. Yapıyoruz, siz de deneyin, yanlışları bize rapor edin, biz daha kısa sürede bitirelim, siz de bir an önce bitmiş halini oynayın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı