Star Wars Jedi: Fallen Order'a Star Wars izlemeden başlanır mı?

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Açıkçası bir oyun için 9 film ve 30 tane çoğunluğu topluluk tarafından sevilmemiş içerik izlemek istemiyorum. Jedi Fallen Order oynamak için belli bir oranda içerik izlemem gerekli mi Gerekiyorsa neleri izlemeliyim?

Açıkçası bir oyun için 9 film ve 30 tane çoğunluğu topluluk tarafından sevilmemiş içerik izlemek istemiyorum. Jedi Fallen Order oynamak için belli bir oranda içerik izlemem gerekli mi Gerekiyorsa neleri izlemeliyim?
Ben hiçbir star wars filmini veya dizisini izlememiștim. Yalnızca Anakin Skywalker ve Darth Vader ilişkisini biliyordum. Oyunu oynarken de herhangi bir eksiklik hissetmedim, aksine arka planda geniş bir lore olduğunu bilmek o evrene daha da bağlanmamı sağladı. Ben açıkçası jedi fallen order da sıkıldığım için yarıda bırakıp direkt Jedi Survivor'a geçmiştim. Ama zaten 2. oyunun başında ilk oyunun özetini geçiyorlar ve yine herhangi bir kopukluk yaşamadım.

Sadece orijinal üçlemeyi izlesen bile yeter aslında, opsiyonel olarak prequel üçlemesini ve Clone Wars'ı izlersin ama çok izlemiş olmazsın.

Ben hiç bir Star Wars içeriği tüketmeden oyuna daldım ve hiç bir sıkıntı yaşamamıştım, hikayeyi anlama konusunda (hikayenin leş gibi olması dışında) sorun yaşamıyorsunuz bence bir sorun olmaz, ama çok eksik ve yarım yamalak bir oyun oynayacağınızı aklınızda bulundurun.

Ben izlemeden oynamıştım, doğal olarak hiçbir şey anlamamıştım. Ama Star Wars evrenine çok da yabancı değildim, Darth Vader'in aslında kim olduğunu biliyordum. Ama filmleri izlersen daha iyi oturur kafana. İlk 6 filmi izlesen yeterli. Son 3'lemeyi izlemene gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı