Çözüldü Star Wars: Battlefront II Frosty Mod Manager modları eklenmiyor ve var gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

microtransaction

Hectopat
RAM
16
Ekran kartı
RTX 2060
Anakart
B 450
İşlemci
R5 3500
Arkadaşlar Nexus Mods'dan birçok mod indirdim ama sadece Bettersaber X modu eklendi ve çalışıyor. Başka bir modu denediğim zaman Frosty önce kendini kapatıyor sonra tekrar aynı modu eklemeyi denersem mod zaten yüklenmiş diye hata veriyor. Frosty'nin içinde de yüklü gözüküyor.

Bu sorunla karşılaşan var mı acaba yardımcı olabilecek?

Ekran görüntüsü 2023-05-30 234834.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dostum aynı sorun bende de var çözüm bulabilidin mi?

Evet sorunu çözdüm bilgisayar dilini İngilizce yapınca oluyor.
Bende en basta denedemıstım ama tam olarak İngilizce olmamıs sanırım calısmamıstı dılı İngilizce yaptıktan sonra dıl ayarlarının altından ek ıcerıklerdende bır seyler ındırdım kapattım açtım oyle oldu bir şey ındırmek cok gereklı değil sanırım İngilizce yapabılrsen duzelıyor yanı kısaca.
Not: Modları da RAR halinde ekleyeceksin bu arada.
Dostum aynı sorun bende de var çözüm bulabilidin mi?

Evet sorunu çözdüm bilgisayar dilini İngilizce yapınca oluyor.
Bende en basta denedemıstım ama tam olarak İngilizce olmamıs sanırım calısmamıstı dılı İngilizce yaptıktan sonra dıl ayarlarının altından ek ıcerıklerdende bır seyler ındırdım kapattım açtım oyle oldu bir şey ındırmek cok gereklı değil sanırım İngilizce yapabılrsen duzelıyor yanı kısaca.
Not: Modları da RAR halinde ekleyeceksin bu arada.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı