Star Wars: Battlefront II oynamak için herhangi bir filmi izlemek gerekir mi?

Darth.Vader

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Mustafar
Arkadaşlar, Epic Games'den Star Wars: Battlefront ll aldım fakat hiç Star Wars filmi izlemedim. İzlemediğim halde hikayeyi anlayabilir miyim? Eğer anlayamazsam hangi filmleri izlemem gerekir?

Arkadaşlar, Epic Games'den Star Wars: Battlefront ll aldım fakat hiç Star Wars filmi izlemedim. İzlemediğim halde hikayeyi anlayabilir miyim? Eğer anlayamazsam hangi filmleri izlemem gerekir?

İzlersen eğer emin ol ki %200 fazla keyif alırsın tabii seriyi sever misin sevmez misin bilemem özellikle ülkemizde çok da sevilen bir seri değil ama izlemesende oynarsın tabii şahsen ben 6 yaşımda Clone Wars izlemeye başladığım için şanslıyım :)

O hissi alamazsın.Normal aksiyon oyunu gibi gelir sana.Ama filmleri izlersen her şeyi bilirsin (Kimin ne yaptığını,ne amaç uğruna çalıştığı vs.) oyun sana normal aksiyon oyunlarından farklı bir haz verir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı