Star Wars BF2'yi Origin Epic Games'ten açıyor

Ekrem taha

Kilopat
Oyuna Epic ve Steam'den sahibim. Steam'den indirdiğim oyunu Origin'le birlikte sorunsuz oynuyordum. Sonradan Epic bedava yapınca orada da bulunsun diye oyunu kütüphaneye ekledim sonra yükle işareti çıkmayınca açılacak mı diye denemek istedim ve Epic Steam'den indirdiğim oyunu açabildi buraya kadar sorun yok ama oyundan çıkıp Steam'den girmeye çalışınca hata verdi. Origin kütüphanesinde de oyun Epic üzerinden alınmış gözüküyor. 2 hesapta Origin'e bağlı olmasına rağmen sadece Epic üzerinden açabiliyorum ve bu da başarım ve kart kazanmamı engelliyor ne yapabilirim?

Oyun dosyalarını Steam üzerinden yedekleyin. Oyunu Epic üzerinden kaldırın. Sonrasında oyunu Steam üzerinde yedekten geri yükleyin.

Tamamdır deneyeceğim.
Oyun dosyalarını Steam üzerinden yedekleyin. Oyunu Epic üzerinden kaldırın. Sonrasında oyunu Steam üzerinde yedekten geri yükleyin.

Bir işe yaramadı çünkü Steam'den sildiğimde oyun Epic'te de silinmiş gözüküyor bu yüzden kaldıramıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı