Star Wars izlerken hata mi yaptim?

gutslquaz

Centipat
Katılım
14 Mart 2023
Mesajlar
207
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle 1. filmi izledim, filler gibiydi fakat gerçekten çok eğlenceliydi. Sonrasında 2.filmi izledim ve aşırı güzeldi. Clone wars animasyon filmini izledim ve onda da sıkıntı yok. Böylelikle 3.filme geldim, mükemmeldi. Buraya kadar her şey tamamdı fakat buradan sonra çok kötü oldu. Devamı 4.film diyor bakıyorum luke skywalker falan var. Aradaki hiçbir şeyi göremedim. Obi WAN yaşlanmış. Yoda yok. Obi WAN'in hocası gelip egitmedi. Hiçbir şekilde 3'un devamı değildi hiçbiri, 4.filmi atlaya atlaya izledim ve çok sıkıldım, çok kötü geldi. Ardından 7'yi izleyeyim bari dedim, aşırı igrenc geldi. Neredeyse hiçbir şey anlamıyorum falan bunu da atlaya atlaya izledim o yuzden. Seri zaten Darth Vader ile nasıl devam edecek ana karakter anakin değil mi diyordum, ben mi seriyi izlerken hata ettim yoksa seri mi bozdu? Bunu nasıl çözerim?
 
Serinin ilk 3 filminden sonrası çok eleştirilmişti zaten muhtemelen senden kaynaklı değildir ama izlemediğim için pek bilemeyeceğim.
 
Çıkış yıllarına göre izlemelisin. Tüm plot twistlerin sürprizi kaçar dediğim şekilde izlemezsen.

Fakat zaten 1 2 3Ü tamamen izledim ve 4Ü de atlayarak bitirdim. 7.filme de baktım ama anlayamadım. Benim merak ettiğim şey 3.filmden sonra yoda ve kenobinin ne yaptığı, ayrıca ahsoka diye bir pedawanı vardı animasyonda, onu da bulamadım. Anakin'in seride olmadığı yapımlar benim için önemli değil çünkü batırdıklarını düşünüyorum. 3.filmden sonra neyi izlemeliyim? Kenobi dizisini mi?
 

Geri
Yukarı