Star Wars Jedi : Fallen Order FPS Problemi

BATORYA

Kilopat
İyi günler öncelikle. Sistemim:
  • İşlemci : AMD Ryzen 7 1700
  • GPU : GALAX GTX 1060 6 GB
  • RAM : 16 GB
  • SSD : 240 GB
  • HDD : 1 TB
Oyunu oynarken GPU kullanımı %34'e kadar düşüyor ve 70 FPS'den 34 FPS'e geriliyor sonra düzeliyor. HDD bölümünde 280 GB da alanım var üstelik. Yardımlarınızı bekliyorum.

Hiçbir fikrim yok. GTA V'i fazla oynamıyorum o yüzden araştırmadım. Oynayacak olursam ve sinir ederse çözmeye çalışırım da şimdilik girmiyorum hiç.

Şuan üçüncü bölümdeyim gezegeni değiştirdim zerre GPU kullanım oranında düşme yok ve iyi bir FPS değerinde oynuyorum. Oyunun belli haritalarında optimizasyon sorunu var büyük ihtimal.

Bendede durum aynı Rtx 2070, 9750h sadece ara konuşma sahnelerinde gpu kullanımı %90 larda gerisi hep %30 140 fps den 30a drop yiyorum cogunlukla 50-60 fps lerdeyim bi an oluyo 130 140 larda oynuyorum dakikalarca anlamadım değişik bi oyun optimizasyon gerçekten tırt. Ayrıca epic ayarlar ve medium arasında gram fps farkı yok anlamadım. Gpu kullanımını bir türlü arttıramadım birçok kişi yaşamış zaten bu problemi.

Orijinalde güncelleme geldi sorun çözüldü diyenler olmuş ben sildim sinirden. Orijinal mi sendeki kardeş. Sorun çözüldüyse tekrar indirim diyorum. Benimki orijinal de.

1650S R5 1600 AF aynı sorun bende de var maalesef çok sinir bozucu bir olay ama yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:
Oyuna yakın zamanda başlayacak olan insanlara yardımcı olur. Çözüm Nvidia denetim masasından oyun için bir profil oluşturup güç yönetimi bölümünü "maksimum performansı tercih et" seçip kaydetmelisiniz. Bu çözüm Battlefront 2 oyunu içinde geçerli. Sanıyorum aynı oyun motoru ile yapılmıştır.

Kendi laptopunda herhangi bir değişiklik yapmadı bu ayar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…