Star Wars Jedi Fallen Order vs Dark Souls 3 + Disco Elysium vs GTA V

Gordrhain

Hectopat
Katılım
8 Temmuz 2020
Mesajlar
2.528
Makaleler
1
Çözümler
34
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Palyaço
1) Star Wars Jedi Fallen Order

2) Dark Souls 3 + Disco Elysium

3) GTA V

Biraz karışık olduğunun farkındayım ama 15 tatili şu 3 paketten biriyle geçirmek istiyorum. Aralarından birini seçmem lazım ama karar veremedim. Kısaca açıklamam gerekirse;

1) Star Wars evreni ile çok içli dışlı değilim ama az çok bilgim var. Oyun bu yönden çok eksiklik hissettirmezse oynayabilirim.

2) Dark Souls oyunlarına birazcık merak saldım. Herkes zor diyor ama oynamayı da istiyorum. Kararsızım. Disco Elysium'a da Türkçe Yama gelecekti, geldiyse oynayabilirim.

3) Oyunu defalarca bitirdim. Yalnızca araba sürmek için belki oynarım ama çok sıcak bakmıyorum.

Ayrıca boyutu 40 GB geçmeyecek oyun/oyunlar önerisinede açığım. Ancak alttaki özellikler olmasın ;
Online/PvP/JRPG/Ağır RPG

Geri kalan tüm özelliklerde oyunlar önerilebilir.
 
GTA V'yi çevrimiçi oynayıp doyduysanız gerek yok. Bence de sadece araba sürmek için bile oynanabilir ama yeni oyunları denemek daha iyi olur.

Bu oyunlar arasında 2. şıkkı tercih ederdim. İki oyun da kendi türünde gerçekten başarılı oyunlar. Disco Elysium'un resmi Türkçe yama çalışması başladı ama bitmesine daha çok zaman var. Sanırım bir tane makine çevirisi vardı, onu deneyebilirsiniz.
 
Disco elysium makine çevirisiyle berbat edilmeyi haketmeyen bir oyun bu tarz oyunlar pek gelmez tadını çıkarmak için Türkçe yamayı beklemek en mantıklısı.
 
3. seçeneği direkt eliyorum.

Jedi Fallen Order ne kadar güzel olsa da bir Dark Souls 3 kesinlikle değil. 2. seçenekte hem de ekstra olarak Disco Elysium gibi iyi bir oyun da var. Türkçe yama daha gelmedi, onu belirteyim.

2. seçenek taraftarıyım.
 
Gamepad yoksa elinizde 2.şıkkı önermem, hayır klavyeden oynarsınız da oyun Xbox tuşlarını gösteriyor klavyede oynamak kafa karışıklığına sebep oluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı