SteelSeries Arctis Nova 5 için ped önerisi

Negann

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba, SteelSeries Arctis Nova 5 kulaklığına uygun ped var mı? Ben araştırdım doğrudan bu modele uygun olduğu belirtilen bir ürün bulamadım. Daha önce alıp değiştirenler öneri yaparsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar merhaba, SteelSeries Arctis Nova 5 kulaklığına uygun ped var mı? Ben araştırdım doğrudan bu modele uygun olduğu belirtilen bir ürün bulamadım. Daha önce alıp değiştirenler öneri yaparsa sevinirim.
Hocam merhaba, ben de ped araştırıyorum söylediğin gibi doğrudan uyumlu bir ped göremedim. Denediğin ve önerebileceğin bir ped var mı?

Hocam merhaba, ben de ped araştırıyorum söylediğin gibi doğrudan uyumlu bir ped göremedim. Denediğin ve önerebileceğin bir ped var mı?
Merhaba hocam, ben Hepsiburada üzerinden görseldeki satıcıdan almıştım. Şu an kullanıyorum, tamamen uyumlu oldu. Ama satıştan kalkmış, başka yerlerde de bulamadım maalesef. İstersen bu satıcıyı takip et belki tekrar gelir, veya acil ihtiyacın varsa satıcıya ulaşıp temin edebilir mi diye sorabilirsin.

Düz Arctis olan modeller satılıyor piyasada onları alma. Ben eski Arctis 1 kulaklığımın pedlerini denemiştim bol olmuştu.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-10-31 231618.png
    Ekran görüntüsü 2025-10-31 231618.png
    24 KB · Görüntüleme: 1

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı