Çözüldü Star Wars Jedi: Fallen Order'da Logitech F310 Controller çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Miraxe

Hectopat
Star Wars Jedi: Fallen Order'ı yeni yükledim. Logitech F310 gamepadim var. Elden Ring, Forza gibi oyunlarda çalışıyor. Alalı 1 2 ay falan olmuştur. Analoglar çalışıyor ama sağdaki "X", "Y", "B", "A" tuşları çalışmıyor. Oyun orijinal. EA uygulamasından yükledim. Oyunda Türkçe yama kurulu. Bu sorunu nasıl çözerim? Controlleri çıkar tak yaptım ama bir şey değişmedi. Oyunu kapa aç yaptım ama yine bir şey olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Normalde X ile Xbox 360 kolu olarak gözükmesi gerekir. Belki yama kaynaklı olabilir.

Yamayı silip tekrar çalıştırdım fakat değişen bir şey olmadı.

PC'yi yeniden başlattım ve sorun düzeldi şaka gibi. Daha önce 4-5 kere yeniden başlattım hiçbir şey olmadı bu sefer oldu :D.
Normalde X ile Xbox 360 kolu olarak gözükmesi gerekir. Belki yama kaynaklı olabilir.

Yamayı silip tekrar çalıştırdım fakat değişen bir şey olmadı.

PC'yi yeniden başlattım ve sorun düzeldi şaka gibi. Daha önce 4-5 kere yeniden başlattım hiçbir şey olmadı bu sefer oldu :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı