Sürprizbozan Star Wars Jedi, Survivor Fallen Order'ın devamı mı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mesela Yani

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Jedi Fallen Order'ın sonu hiç beklemediğim gibi bitti. Darth Vader bizi öldürecek ve bitecek sandım lakin öyle olmadı. Survivor oynamak istiyorum ama devamı mı bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Survivor, ilk oyunun devamıdır.
Daha kırılmamış hocam maalesef baktım da. Fallen Order'ı XBOX Game Pass ile oynadım ama o daha eklenmemiş XBOX'a umarım ya erkenden kırılır ya da erkenden eklenir... 1000₺ veya aylık 150₺ ödeyemem ben EA Pro'ya kaçak oynayacağım diye bazı arkadaşlar da bana tepki göstermesin yapacak bir şeyim yok benim bir oyuna 1000₺ verebilecek bir kapasitem yok.

Game Pass için beklemeyin 1 yıldan uzun sürer.

Oyunun yapımcısı gelip bu fiyatları görse kendi bile kaçak oynar.

@Mesela Yani bunda tepki gösterilecek bir şey yok, zaten oyunun optimizasyon sorunu vardır düzeldi mi bilmiyorum. Aylık 150 TL de çok, 1000 TL de çok bu oyun için.
baktım yabancı forumlara hocam düzeltilmiş diyorlar bizim Türk oyuncu platformları da diyor aynısını. Neyse bende youtubedan izlerim artık. Skidrow'a baktım kırılmamış daha... Neyse ki youtube da çekenler var

@Mesela Yani hayranı olunsa belki verilebilir diyeceğim ama yine çok fiyatı. Deneyimlemek istiyorsanız izlemeyin, kırılmasını bekleyin.
Hocam ben aşırı Star wars hayranıyım ya. Yapacak bir şey yok bekleyemem hikayenin sonunu merak ediyorum ve umuyorum ki Darth Vader yine kazanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…