Bayağıdır uğraşıyorum ama HD çözünürlüğü eklemek için gerekli şeyleri eksiksiz yapmama rağmen oyunu tam ekrana alamıyorum. İni dosyasındaki fullscreen değeri 1 olmasına rağmen tam ekran olmuyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bu konudaki tüm işlemleri eksiksiz yapmış mıydınız? Crack'lenmiş dosyayı yerleştirmek ve Universal Widescreen Patcher yazılımını kullanmak dahil. Rehberde nereye kadar geldiğinizi bilmem lazım.
Bu konudaki tüm işlemleri eksiksiz yapmış mıydınız? Crack'lenmiş dosyayı yerleştirmek ve Universal Widescreen Patcher yazılımını kullanmak dahil. Rehberde nereye kadar geldiğinizi bilmem lazım.
Tam ekran sorunu için Hertz'den başka bir neden gözükmüyor. Windows ayarlarından hertz değerini 60'a düşürüp oyuna öyle girmeyi denediniz mi?
Steam üzeirnden oyunun başlangıç komutlarına refresh60 değerini de ekleyebilirsiniz. Diğer konuda attığınız ekran görüntüsünde zaten 60 olarak gözüküyor ama garantiye almış olursunuz.
Tam ekran sorunu için Hertz'den başka bir neden gözükmüyor. Windows ayarlarından hertz değerini 60'a düşürüp oyuna öyle girmeyi denediniz mi?
Steam üzeirnden oyunun başlangıç komutlarına refresh60 değerini de ekleyebilirsiniz. Diğer konuda attığınız ekran görüntüsünde zaten 60 olarak gözüküyor ama garantiye almış olursunuz.
AMD'nin uygulamasından değiştiriliyor diye hatırlıyordum ama yapamayınca Steam'den komutu gireyim bari dedim ama komutu girmenin sadece ek olarak yapılabilecek bir şey olduğunu, tek başına 60 hz yapma etkisi göstermeyeceğini az önce yazıyı tekrar okuyunca anladım. Biraz daha bakayım internetten nasıl düşüreceğimle ilgili.