Star Wars mı yoksa Attack on Titan mı daha derin konu olgusuna sahip?

lasthyren

Hectopat
Biliyorum bunlar çok farklı türdeki seriler ama yine de cevaplarınızı merak ediyorum. İkisini karşılaştırdığımızda AOT mu yoksa Star Wars mu daha derin konulara sahip? Hangisinin konusu ve ideolojisi daha derin konu olgusuna sahip, tema olarak hangisi daha ağır basıyor sizce? Yorumları merak ediyorum, her türlü tartışmaya açık.

Star Wars evreninin genişliği anormal seviyede.
Genişliği bir kenara aslında ideolojileri, konuları vs. dikkate alındığında bence iki seri birbirine benzer özellikler taşıyor. örneğin her iki seridede iki tarafta savaş halinde ama gerçek düşmanın kim olduğunun son ana kadar fark edemiyorlar, yine aynı serilerde iki taraftan biri karşısındaki düşmanın içine sızarak yıllar boyunca aynı saftalarmış gibi yakın duruyor daha sonra darbe yapıyorlar birnevi, daha sonra yine iki serideki önemli kilit karakterler veya önemli kilit yan karakterler fikirlerinde değişikliğe gidip taraf değiştiriyor ve bu taraf değiştiren o karakterin veya karakterlerin seçtikleri tarafı daha güçlü ve etkili konumda kılıyor vs. bunlara daha pek çok örnek, benzetme verilebilir.

Son düzenleme:
Star Wars serisinin tamamını izlemedim ama bence Attack on Titan daha iyi. Star Wars klasik bir bir bilim kurgu. Attack on Titan ise daha farklı felsefeler, hikayeler barındırıyor.

İlk ve tek izlediğim anime serisi Attack on Titan serisidir.

Bu videoya bakmanızı tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Star Wars serisinin tamamını izlemedim ama bence Attack on Titan daha iyi. Star Wars klasik bir bir bilim kurgu. Attack on Titan ise daha farklı felsefeler, hikayeler barındırıyor.

İlk ve tek izlediğim anime serisi Attack on Titan serisidir.

Bu videoya bakmanızı tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum bu kanalı zaten biliyorum ve tüm videolarını izlemiş biriyim aklınıza gelebilecek herşey tartışmaya açık, bu yüzden bu konuyu açtım zaten 😎👍

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı