Star Wars oyunlarının sırası var mı?

Cübbeli Federal

Hectopat
Daha fazla  
EA Play'ın ilk ay üyeliği Steam'de 8 TL'ye düşmüşken ben de alayım da 1 ay boyunca oyunlarını az biraz sömüreyim dedim. Şu an Dead Space iniyor ama SW serisine de bir göz atasım var. Fakat seri hakkında hiçbir şey bilmiyorum, herhangi bir oynama sırası veyahut hikayesel bağlantıları var mı yoksa bam güm rastgele birinden dalayım mı?

EA Play'ın ilk ay üyeliği Steam'de 8 TL'ye düşmüşken ben de alayım da 1 ay boyunca oyunlarını az biraz sömüreyim dedim. Şu an Dead Space iniyor ama SW serisine de bir göz atasım var. Fakat seri hakkında hiçbir şey bilmiyorum, herhangi bir oynama sırası veyahut hikayesel bağlantıları var mı yoksa bam güm rastgele birinden dalayım mı?
Sadece fallen orderı oynayabilirsin zaten EA Play Pro olması lazım survivor için.

o bahsedilenler ana hikaye ile alakası olmayan online oyunlar.

Battlefront serisinin hikayesi yok illa oynamak istersen ea play ile oynayabilirsin.Online savaş oyunu direkt.
Hadi ya bu kötü olmuş, resimlerine bakınca hoşuma gitmişti bu seri. Peki tekli olarak akan hiçbir seçeneği bulunmamakta mı, direkt online oynamaya mı zorluyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı