Çözüldü Star Wars serisine başlamak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
wc5trwmizgi31.png

Kronolojik sıralaması böyle. Obi-Wan ve Cassian Andor daha çıkmadı, yapılacaklar. Sıralama olarak ben önce 4-5-6 gitmeni tavsiye ederim. Geri kalan sıralama aynı. Mesela Clone Wars'ı 1-2-3 bittikten sonra izle. Animasyonları filmler bittikten sonra izlersen daha iyi olur. Ama ben kronolojik sırasıyla izleyeceğim dersten zevk meselesi, olabilir.
Zamanında fırtınalar estirmiştir ancak eski bir seri olduğu için şimdiki teknolojiye kıyasla keyifsiz olabiliyor. Senaryo güzeldir. 4-5-6-1-2-3 şeklinde izleyebilirsiniz. Yok ben hikayeyi baştan alacağım derseniz 1-2-3-4-5-6 şeklinde de izleyebilirsiniz. Sonra yeni filmleri sırasıyla izlersiniz.

Zamanında fırtınalar estirmiştir ancak eski bir seri olduğu için şimdiki teknolojiye kıyasla keyifsiz olabiliyor. Senaryo güzeldir. 4-5-6-1-2-3 şeklinde izleyebilirsiniz. Yok ben hikayeyi baştan alacağım derseniz 1-2-3-4-5-6 şeklinde de izleyebilirsiniz. Sonra yeni filmleri sırasıyla izlersiniz.
4-5-6-1-2-3 kronolojik olarak izlemek istersem mi? Normal sırasıyla izlersem anlamama ihtimalim var mı? Yeni filmler dediğiniz Güç Uyanıyor, Son Jedi vs. değil mi?

Merhaba, Star Wars serisine başlamak istiyorum ama eski yeni çok fazla film var. Hangi filmler izlenmeli? Ana hikayenin dışında spin-off filmler var mı? Abartıldığı kadar iyi bir film midir?
Star Wars evrenini çok seviyorum ama filmleri çok çok iyi fimler değil bana Star Wars evrenini sevdiren Clone Wars animasyonudur kesinlikle tavsiye ederim

Evrenin kronolojik sırasına göre izlemek istiyorsanız 1-2-Clone Wars-3-Rebels-4-5-6-7-8 şeklinde izlemenizi öneririm. Animasyonları izlemeden de filmleri anlarsınız fakat Clone Wars'u şiddetle tavsiye ederim.

wc5trwmizgi31.png

Kronolojik sıralaması böyle. Obi-Wan ve Cassian Andor daha çıkmadı, yapılacaklar. Sıralama olarak ben önce 4-5-6 gitmeni tavsiye ederim. Geri kalan sıralama aynı. Mesela Clone Wars'ı 1-2-3 bittikten sonra izle. Animasyonları filmler bittikten sonra izlersen daha iyi olur. Ama ben kronolojik sırasıyla izleyeceğim dersten zevk meselesi, olabilir.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı