Merhaba, Star Wars serisine başlamak istiyorum ama eski yeni çok fazla film var. Hangi filmler izlenmeli? Ana hikayenin dışında spin-off filmler var mı? Abartıldığı kadar iyi bir film midir?
4-5-6-1-2-3 kronolojik olarak izlemek istersem mi? Normal sırasıyla izlersem anlamama ihtimalim var mı? Yeni filmler dediğiniz Güç Uyanıyor, Son Jedi vs. değil mi?Zamanında fırtınalar estirmiştir ancak eski bir seri olduğu için şimdiki teknolojiye kıyasla keyifsiz olabiliyor. Senaryo güzeldir. 4-5-6-1-2-3 şeklinde izleyebilirsiniz. Yok ben hikayeyi baştan alacağım derseniz 1-2-3-4-5-6 şeklinde de izleyebilirsiniz. Sonra yeni filmleri sırasıyla izlersiniz.
Star Wars evrenini çok seviyorum ama filmleri çok çok iyi fimler değil bana Star Wars evrenini sevdiren Clone Wars animasyonudur kesinlikle tavsiye ederimMerhaba, Star Wars serisine başlamak istiyorum ama eski yeni çok fazla film var. Hangi filmler izlenmeli? Ana hikayenin dışında spin-off filmler var mı? Abartıldığı kadar iyi bir film midir?
Hocam pek animasyon izlemiyorum ama bir bakayım.Star Wars evrenini çok seviyorum ama filmleri çok çok iyi fimler değil bana Star Wars evrenini sevdiren Clone Wars animasyonudur kesinlikle tavsiye ederim
Çok fazla kitap var resmi olan ve resmi olmayan bir evren daha olduğu için Clone Wars The Mandalorian ile birlikte en iyi star wars yapımı bence merak ederseniz izlersinizHocam pek animasyon izlemiyorum ama bir bakayım.
Önce kitaplarını okuyayım dedim ama kitap filmden de fazlaymış![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.