Çözüldü Star Wars The Clone wars dizisinde Darth Vader kaçıncı sezonda gözüküyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lasthyren

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, sormak istediğim soru Star Wars The Clone Wars animasyon dizisinde Darth Vader 6. veya 7. Sezonda ilk olarak hangi bölümde gözüküyor veya hikâyesi hangi bölümden başlıyor bilen arkadaşlar cevap verebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Vader'ı 7. sezonun finalinde görüyoruz sadece.

Onun dışında Mortis Arc var, 3. sezon 15,16 ve 17. bölümler. Burada da Anakin gelecekte başına gelecekleri görüyor. 7. sezon finali haricinde bir tek burada görüyoruz Vader'ı, o da kısa bir sahne.

Mortis Arc'taki sahneye kısa bir sahne dedim gerçi ama 7. sezonda da yine kısa bir sahnede görüyoruz kendisini. 7. sezon finalinde Vader'ı çok göreceğiniz fikrine kapılmayın.

Onun dışında Mortis Arc var, 3. sezon 15,16 ve 17. bölümler. Burada da Anakin gelecekte başına gelecekleri görüyor. 7. sezon finali haricinde bir tek burada görüyoruz Vader'ı, o da kısa bir sahne.

Mortis Arc'taki sahneye kısa bir sahne dedim gerçi ama 7. sezonda da yine kısa bir sahnede görüyoruz kendisini. 7. sezon finalinde Vader'ı çok göreceğiniz fikrine kapılmayın.

Çözüm

Konuyu açtıktan sonra bölümlerini izledim dediğin gibi ayrıca rebelsteki Darth Vader bölümlerinde izledim onlarda az çok iyiydi tabi ama biraz sırıtıyordu bunun haricinde Star Wars Resistance serisinde galiba gözükmüyor artık, bu arada Darth Vader ile ilgili internetten bulabileceğim bildiğin ücretsiz PDF şeklinde türkçe çevirili çizgi romanlar var mı acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı