Harun U. Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 17 10 Nisan 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, biraz önce BİM'den uygun fiyatlı bir mikrofon aldım. Telefona takıyorum, hiçbir sorun yok, çalışıyor fakat masaüstü bilgisayarda çalışmıyor. Neden olabilir?
Merhaba arkadaşlar, biraz önce BİM'den uygun fiyatlı bir mikrofon aldım. Telefona takıyorum, hiçbir sorun yok, çalışıyor fakat masaüstü bilgisayarda çalışmıyor. Neden olabilir?
cengover_ekin Kilopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 10 Nisan 2021 #2 Jak'ta 4 boğum mu var? Artı 0 Eksi
Musmafa7 Femtopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2021 #3 cengover_ekin dedi: Jak'ta 4 boğum mu var? Genişletmek için tıkla... Siyahlık boğumsa hayır 3 boğum var, ben de aynı soruna çözüm arıyorum şu an. Artı 0 Eksi
cengover_ekin dedi: Jak'ta 4 boğum mu var? Genişletmek için tıkla... Siyahlık boğumsa hayır 3 boğum var, ben de aynı soruna çözüm arıyorum şu an.
cengover_ekin Kilopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 12 Nisan 2021 #4 Musmafa7 dedi: Siyahlık boğumsa hayır 3 boğum var, ben de aynı soruna çözüm arıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... O mikrofonların doğrudan çalışmama ihtimali var. Eğer mikrofonda ayar düğmesi varsa onu değiştirin önce. Eğer yoksa, ek bir donanım gerekebilir. Artı 0 Eksi
Musmafa7 dedi: Siyahlık boğumsa hayır 3 boğum var, ben de aynı soruna çözüm arıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... O mikrofonların doğrudan çalışmama ihtimali var. Eğer mikrofonda ayar düğmesi varsa onu değiştirin önce. Eğer yoksa, ek bir donanım gerekebilir.
Elraenar Femtopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Eylül 2021 #5 cengover_ekin dedi: O mikrofonların doğrudan çalışmama ihtimali var. Eğer mikrofonda ayar düğmesi varsa onu değiştirin önce. Eğer yoksa, ek bir donanım gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl bir ek donanım? Artı 0 Eksi
cengover_ekin dedi: O mikrofonların doğrudan çalışmama ihtimali var. Eğer mikrofonda ayar düğmesi varsa onu değiştirin önce. Eğer yoksa, ek bir donanım gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl bir ek donanım?