Stardev valley vs. Undertale

Jawierd

Centipat
Makaleler
1
Selamlar, bu 2 oyun arasında çok kararsız kaldım. Siz hangisini önerirsiniz. Ben stardew Valley'e daha çok yatkınım. Fakat Undertale'da fena değil. "Stardew valley arkadaşla oynanabiliyor mu?" Gibi sorularım var. Sizin fikriniz benim için önemli.

Selamlar, bu 2 oyun arasında çok kararsız kaldım. Siz hangisini önerirsiniz. Ben stardew Valley'e daha çok yatkınım. Fakat Undertale'da fena değil. "Stardew valley arkadaşla oynanabiliyor mu?" Gibi sorularım var. Sizin fikriniz benim için önemli.

Biz 1.5 guncellemesinden once arkadasla 100 saat oynamistik, simdi 1.5 guncellemesi de geldi daha uzun sure oynayabilirsiniz.

Kanka stardew valley 200 saat sürüyor Undertale 30 saat ikisi de birbirinden mükemmel oyunlar artık kararını kendin ver.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı