X xzantre Zeptopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 77 24 Ekim 2023 #1 Dostlar çiftliğim çok kötü geliştirmem lazım 10k param var ne yapayım bu parayla?
Kaisey Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.119 Çözümler 3 24 Ekim 2023 #31 xzantre dedi: Eyvallah reis bundan reçinde çıkınca satıcamda ne kadar kazandırki bu 7 günde Genişletmek için tıkla... Yav reçineyi satmayacaksın onu fıçıda kullanıcaz Artı 0 Eksi
xzantre dedi: Eyvallah reis bundan reçinde çıkınca satıcamda ne kadar kazandırki bu 7 günde Genişletmek için tıkla... Yav reçineyi satmayacaksın onu fıçıda kullanıcaz
KS KS X xzantre Zeptopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 77 24 Ekim 2023 #32 Livo dedi: Bundan çıkanı satmayacaksınız hocam fıçıya dönüştüreceksiniz. Genişletmek için tıkla... He anladım Kaisey dedi: Meşe diye 4 mesajımda da yazdım xzantre. Bol bol meşe dik yere. Ağaca sağ tıklayıp düşürme ihtimalin var. Veya ağacı kestiğinde de bulabilirsin tohumunu. Onu dik sıralı bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Sağolasın reis Artı 0 Eksi
Livo dedi: Bundan çıkanı satmayacaksınız hocam fıçıya dönüştüreceksiniz. Genişletmek için tıkla... He anladım Kaisey dedi: Meşe diye 4 mesajımda da yazdım xzantre. Bol bol meşe dik yere. Ağaca sağ tıklayıp düşürme ihtimalin var. Veya ağacı kestiğinde de bulabilirsin tohumunu. Onu dik sıralı bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Sağolasın reis
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 24 Ekim 2023 #33 xzantre dedi: Dostlar çiftliğim çok kötü geliştirmem lazım 10k param var ne yapayım bu parayla? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2 tane fıçı türü var birine meyve birine sebze koyabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
xzantre dedi: Dostlar çiftliğim çok kötü geliştirmem lazım 10k param var ne yapayım bu parayla? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 2 tane fıçı türü var birine meyve birine sebze koyabiliyorsunuz.
KS KS X xzantre Zeptopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 77 24 Ekim 2023 #34 Reis birde taş nerden satın alırım? Artı 0 Eksi
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 24 Ekim 2023 #35 xzantre dedi: Reis bir de taş nereden satın alırım? Genişletmek için tıkla... Robin. Halk evinin sağ üstündeki yolu takip et teleskoplu ev salı günleri kapalı oluyor. Artı 0 Eksi
xzantre dedi: Reis bir de taş nereden satın alırım? Genişletmek için tıkla... Robin. Halk evinin sağ üstündeki yolu takip et teleskoplu ev salı günleri kapalı oluyor.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 24 Ekim 2023 #37 xzantre dedi: Eyvallah reis. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorsan bu siteyi kullanabilirsin merak ettiğin her şey var burada Stardew Valley Wiki - Türkçe Artı 0 Eksi
xzantre dedi: Eyvallah reis. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorsan bu siteyi kullanabilirsin merak ettiğin her şey var burada Stardew Valley Wiki - Türkçe
Kaisey Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.119 Çözümler 3 24 Ekim 2023 #38 xzantre dedi: Reis birde taş nerden satın alırım? Genişletmek için tıkla... Bana göre taş satın alma, git madenden topla yapabildiğin kadar. Artı 0 Eksi
xzantre dedi: Reis birde taş nerden satın alırım? Genişletmek için tıkla... Bana göre taş satın alma, git madenden topla yapabildiğin kadar.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 24 Ekim 2023 #39 Kaisey dedi: Bana göre taş satın alma, git madenden topla yapabildiğin kadar. Genişletmek için tıkla... 2. yıl zam yiyor odun ve taş. Artı 0 Eksi
Kaisey dedi: Bana göre taş satın alma, git madenden topla yapabildiğin kadar. Genişletmek için tıkla... 2. yıl zam yiyor odun ve taş.
Kaisey Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.119 Çözümler 3 24 Ekim 2023 #40 Livo dedi: 2. yıl zam yiyor odun ve taş. Genişletmek için tıkla... Ona rağmen ben hiç satın almadım. Almaya bence değmiyor. Artı 0 Eksi
Livo dedi: 2. yıl zam yiyor odun ve taş. Genişletmek için tıkla... Ona rağmen ben hiç satın almadım. Almaya bence değmiyor.