Çözüldü Stardew Valley açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

OgzDmrc

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Stardew Valley durmadan çalışmayı durdu hatası alıyorum. LogFile dosyasını atıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

Çözüm

Maalesef bu çözüm yolu da işe yaramadı. Son çare olarak Windows 8.1'e geçeceğim.
Yardımlarınız için teşekkürler. Wimdows 8.1'e geçince sorunum çözüldü.

Teşekkürler ama bu çözüm yolunuda denedim c++ programlarını hepsini güncelledim. Startup_preferences dosyasını silip oynamaya çalıştım yine olmadı. Yani kısacası buradaki bütün konu başlıklarındaki çözüm yollarını denedim ve hiçbirinden sonuç alamadım sadece LogFile dosyasını incelenip ayıklanması yolu kaldı galiba. LogFile dosyasını hakkında bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim.

Rapor tam değil, oyunu açmaya çalışmadan önce rapor almayı başlatın, ortasında değil. Sistemdeki kullanıcı adınızı değiştirin, Türkçe karakter içermeyen bir şey yapın. DEMİRCİ Türkçe karakter içeriyor.

Rica etsem tekrar inceleyebilir misiniz?

Kullanıcı adınız hala aynı görünüyor. Değiştirin. Sonra alttaki iki yazılımı kurup dosya bütünlüğünü doğrulayın.

Düzelmezse Windows 8.1'e geçmenizi öneririm. Sorunun sebebi bu değil gibi ancak Windows 7 eski bir işletim sistemi, sisteminiz de Windows 8.1'i kaldıracak düzeyde.

Maalesef bu çözüm yolu da işe yaramadı. Son çare olarak Windows 8.1'e geçeceğim.
Yardımlarınız için teşekkürler. Wimdows 8.1'e geçince sorunum çözüldü.

Çözüm

Benim de aynı sorun var, benim Process Monitör raporuma bakar mısınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…