Stardew Valley açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 7

Konunun ilk mesajını tam okudun mu? Korsan indirdim yazmış.

Boş. Sistem kaynaklı bir sorunsa da sırf korsan kullandığından dolayı yardımcı olmayacak mısın?
Alakası yok. Bu tür sorunlar korsan oyunlarda sıklıkla meydana gelebiliyor. Ve pek bir çözümü yok açıkcası. Dosya doğrulayamıyoruz, başka bir şey yapamıyoruz.

Hocam konu ilk açıldığında başlığı "Korsan Stardew Valley açılmıyor" idi. Mesajında bile yazmış.

Arkadaşlar, demeye çalıştığım şey şu; arkadaş Process Monitor ile hata raporu paylaşsa ve çözümü kolay bir şey olsa da korsan kullandığı için bildiğiniz şeyi söylemeyecek misiniz?

Arkadaşlar, demeye çalıştığım şey şu; arkadaş Process Monitor ile hata raporu paylaşsa ve çözümü kolay bir şey olsa da korsan kullandığı için bildiğiniz şeyi söylemeyecek misiniz?

Arkadaşın ilk konusu ise söylenir, hiçbir yer de satılmıyorsa söylenir ve sistem kaynaklı ise söylenir. Başka şekil destek verilmez.

Açıkcası ben ederdim. Fakat Process Monitör raporundan anlamıyorum. Anlayanlar isterse yardım edebilir, onlara kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…