Adamlar yanlış bir şey dememiş sen neden beğenmedim atıyorsun.![]()
Bu arkadaşın eksik ve hatalı tavsiyesiyle ağaçlarınız azaldıkça fidan dikmeyip her seferinde farklı bölgelerden ağaç keserseniz hem gereksiz zaman kaybedecek hem de tüm haritayı verimsiz turlamış olacaksınız. Stardew'de zaman değerlidir. Çiftliğinizde ağaç sayısını belli bir yüzdede tutun. Kereste için de sürekli gizli ormana gitmenin yanısıra Maun tohumlarını çiftliğinize dikerek zamanla çoğaltın.Adamların verdikleri bilgi yanlıştan da beter. Bir tanesi beleş olan şeyleri parayla almasını söylemiş. Öbürüde ekip büyümesi için beklemesini. Halbuki ormanda binden fazla odun parçası var. Bu verilen bilgiler yanlıştır.
Bu arkadaşın eksik ve hatalı tavsiyesiyle ağaçlarınız azaldıkça fidan dikmeyip her seferinde farklı bölgelerden ağaç keserseniz hem gereksiz zaman kaybedecek hem de tüm haritayı verimsiz turlamış olacaksınız. Stardew'de zaman değerlidir. Çiftliğinizde ağaç sayısını belli bir yüzdede tutun. Kereste için de sürekli gizli ormana gitmenin yanı sıra maun tohumlarını çiftliğinize dikerek zamanla çoğaltın.
Bu arkadaşın eksik ve hatalı tavsiyesiyle ağaçlarınız azaldıkça fidan dikmeyip her seferinde farklı bölgelerden ağaç keserseniz hem gereksiz zaman kaybedecek hem de tüm haritayı verimsiz turlamış olacaksınız. Stardew'de zaman değerlidir. Çiftliğinizde ağaç sayısını belli bir yüzdede tutun. Kereste için de sürekli gizli ormana gitmenin yanı sıra maun tohumlarını çiftliğinize dikerek zamanla çoğaltın.
Maalesef hatanda ısrar ediyorsun. Durumunu iyi görmüyorum. Neden bu kadar gerildiğini de anlayamadım. Sakin ol ve yazılanları tekrar gözden geçir.Çok basit bir mantık var. Çiftliğinde odun bittiyse 10 saniyelik mesafeden aşağıya in ve istediğin kadarını kes. Bu kadar basit bir mantığı ret edip ağaçları dikmesini ve büyümesini beklemesini söylüyorsunuz. Gerçekten haksız olduğunuzu fark edemiyor
Maalesef hatan da ısrar ediyorsun. Durumunu iyi görmüyorum. Neden bu kadar gerildiğini de anlayamadım. Sakin ol ve yazılanları tekrar gözden geçir.
Haritanın farklı noktalarında ağaç olduğunu ısrarla belirtme durumunla yine benim dediğime geliyorsun. Konu sahibi bariz biçimde yeni bir oyuncu ve mevsimin son zamanlarına gelene dek yalnızca ağaç keserek ilerlemiş ve yerlerine yenilerini doldurmamış. E, haliyle ağaçsız ve odunsuz kalmış. Bundan sonraki zamanları için verilebilecek en iyi tavsiye ağaç kestiği gibi boş konumlara fidanları dikmesi olacak. Sen balık veriyorsun, ben balık tutmayı öneriyorum. Bu noktaya kadar sorun göremiyorum.
Ayrıca sürprizbozan tebessüm ettirdi. Daha serin kalmaya çalış.
Beğenmedim atılmasını neden bu kadar takıyorsunuz ki? Sadece bir emoji yani, isteyen istediği fikrini yorum olarak belirtir. Çiftliğin dışında çoğu yerde ağaçlar bulunuyor, onları keserek yeteri kadar odun toplayabilirsin.
Ne? Çiftliğin dışındaki ağaçları hiçbir zaman kesmeyin gibi bir fikir mi ortaya atmışım? Okuduğunu da anlamıyorsun. Farkındaysan bu başlık altında senden önce ilk öneri sunan bendim. Üzerine eksileyip bir tek benim görüşüm doğru mantığıyla saçma sapan yanlış algısı falan yaratıyorsun. Hala saçmaladığının farkında değilsin ve sürdürüyorsun. Sana karşı bu oyunu hiçbir zaman oynamamışsın minvalinde bi yaklaşımım olmadı ama yapıyorsun. Ben bunu aşağılık psikolojisi olarak algılıyorum. Öncelikle 1 ay değil 24 gün. Kış haricinde yeni bir mevsime geçişte 24 günde çoğunlukla çiftliğindeki tüm ağaçları kesme ihtiyacı duymazsın. Bir kısmı kalır geride. Tamamen sıfırlamak yerine ihtiyacın doğrultusunda kestiğin ağaçların yerlerine yenisi dikebilir ve çiftliğinden uzaklaşmadan da yeterli miktarda odun toplayabilirsin. Bunun yanlış olduğunu savunuyorsun ısrarla. Sen ağaç dikme. O senin oynayış stilin. Maun dahil tüm fidanların yeterli düzeyde çiftliğe dikilerek ağaç sayısının koruması gerektiğini savunuyorum.Çiftliğin dışıncaki ağaçları sadece kesip olunuza devam etseniz bile kendi kendine büyümeye devam ediyor. Bakın son kez söylüyorum. Arkadaşın oduna ihtiyacı var ve çiftliğinde ağaç yok. Tohum dikip 1 ay beklemek yerine aşağıya inip istediği kadar odun kesebilir. Ve yerine yenisini dikmeye hiç ama hiç gerek yok. Çünkü yeniden çıkıyor. Neden ısrarla anlamak istemiyorsunuz bunu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.